ZGODNI DETALJI

Šarmantan interijer: Nina Badrić pokazala djelić svoje kamene kuće na otoku Hvaru

29.03.2022 u 14:10

Bionic
Reading

Nakon koncerta 'Parnog valjka' u zagrebačkoj Areni, Nina Badrić otputovala je na kratki godišnji odmor. Prve proljetne dane provodi u voljenoj Jelsi na otoku Hvaru

U subotu se rado odazvala kao jedina gošća na koncertu u čast legendarnog Akija Rahimovskog u zagrebačkoj Areni, tijekom kojeg je teško sakrila suze i emocije. Potom je odlučila otići na kratki odmor u svoju kuću na Hvaru, gdje godinama ljetuje i provodi brojne slobodne trenutke.

Proljetni odmor u društvu najdražih Nina će provesti na u Jelsi na Hvaru, gdje ima kamenu kuću, a koju je sada pokazala obožavateljima.

Nina Badrić, Jelsa Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram- Nina Badrić

U kratkom videu objavljenom na Instagramu, Nina je pokazala kako provodi dane na voljenom otoku. Sprema ručak u šarmantno opremljenom tirkiznoj kuhinji koja podiže kameni unutrašnji prostor.

Osim toga tu je još niz detalja kojima je obogatila svoj dom. Knjige kojima bistri glavu, svijećnjaci, stari radio te drveni prozori sa škurama s kojih puca pogled na crvene krovove malog hvarskog mjesta.

Uz svoj video Nina je priložila pjesmu pokojnog Olivera Dragojevića 'ispod sunca zlatnoga', a uz koju je jasno dala do znanja koliko joj ovaj kraj, kuća i druženja u njoj znače.