JOŠ JEDAN PROPUST

Zašto je majka Meghan Markle sjedila u potpunosti sama, bez ijednog člana obitelji

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjenčani dan princa Harryja i Meghan Markle prošao je u veselju i radosti, no neke stvari ipak nisu ispale najbolje za sve. Trenutak u kojem, ispunjena emocijama, mladenkina majka Doria Ragland sjedi sasvim sama u crkvi nije prošao nezapaženo. Je li se moglo učiniti nešto po tom pitanju?

Svjetski mediji ne prestaju brujati o vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle koje će još neko vrijeme biti tema broj jedan. Osim komplimenata na račun vjenčanice, hrabrog i odvažnog kršenja nekih kraljevskih pravila, poznatih gostiju i njihovih stajlinga, preslatkih nećaka princa Georgea i princeze Charlotte, jedan se trenutak na vjenčanju svima urezao u sjećanje.

Naime, mladenkina majka Doria Ragland u dvorac Windsor krenula je u Rolls Royce automobilu zajedno s Meghan, da bi se negdje putem prebacila u drugi automobil. Po izlasku iz automobila pozdravila je okupljene i rukovala se sa svećenikom, a potom ušla u kapelu. Prema strogom rasporedu sjedenja, njezino je mjesto bilo na lijevoj strani crkve u prvom redu i to odmah nasuprot kraljici Elizabeti II. i njezinu suprugu princu Philipu.

  • +6
  • +3

Doria Ragland

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što su se smjestili i ostali gosti i kada se crkva napunila, bilo je očigledno da je Doria Ragland ostala sjediti sama bez ikoga svog, a povrh svega mjesto pored nje ostalo je prazno. Tužan prizor snimila je i televizija tijekom live prijenosa, a sve je ovjekovječio i kraljevski fotograf.

Nije li kome od organizatora ili pak samim mladencima palo na pamet da će najbitnija osoba u Meghaninu životu ovaj emotivan trenutak provesti sasvim sama bez ičije podrške ili ruke potpore? Nije li mogao doći netko od njezine strane obitelji, kada već ostatak Meghanine obitelji nije bio pozvan na vjenčanje, a otac je kako znamo otkazao svoj dolazak nekoliko dan ranije? Ako već i nema nekog od obitelji, nije li mogla povesti prijatelja ili prijateljicu kao pratnju?

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Izgleda kako se u svemu ovome više pazilo kako će se odati počast Harryjevoj majci, tragično preminuloj princezi Diani, nego što se pridalo pažnje tamo prisutnoj punici i majki Doriji.

Tužno, ali istinito, 62-godišnja socijalna radnica i instruktorica joge, punih sat vremena gledala je ceremoniju vjenčanja kćeri jedinice sasvim sama bez ijednog člana obitelji ili bliskih prijatelja.

Obožavateljima Meghan i Harryja nije dugo trebalo da se putem društvenih mreža zapitaju ista ova pitanja. Vidjeti mladenkinu majku kako briše suzu za suzom na dan kada joj kći postaje dijelom najmoćnije kraljevske obitelji u svijetu bio je i više nego emotivan prizor.

Mnogi su brzo zaključili kako je ovo realna situacija na vjenčanju svakog djeteta koji ima rastavljene roditelje, a drugi su suosjećali s gospođom Ragland.

Da joj nedostaje društvo i vidjelo se i pri izlasku iz same kapelice St. George kada je cijelu stvar pokušao spasiti princ Charles koji je pod jednu ruku primio Doriju Ragland, dok se s druge strane smjestila njegova supruga vojvotkinja Camilla.

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve u svemu čini se ovo kao jedan veliki propust organizatora kraljevskog vjenčanja, koji u svojim dugogodišnjim karijerama imaju bogato iskustvo pripremanja važnih događaja.

  • +15
  • +12

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia