ZANIMLJIVI RAZGOVORI

Što se sve šaputalo na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle?

  • E. K.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 22:23
  • Objavljeno 19.05.2018 u 22:18
Bionic
Reading

Britanska, ali i svjetska javnost ne prestaje pričati o vjenčanju princa Harryja i američke glumice Meghan Markle, a stalno izlaze novi, zanimljivi detalji

Američka glumica i buntovni princ izgovorili su sudbonosno 'da' u kapelici St. Georgea u Windsoru, a bajkovito vjenčanje izazvalo je ogromno zanimanje medija.

Stručnjaci za govor s usana otkrili su što su zapravo šaputali glavni akteri ovog vjenčanja godine.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Prilikom dolaska u kapelicu, princ Harry je rekao svom starijem bratu princu Williamu kako su mu hlače preuske.

Naime, obojica su nosili uniforme pripadnika konjice engleske vojske, a čini se da je mladoženja imao manji problem s hlačama, pišu engleski mediji.

Stručnjaci za govor s usana registrirali su i da su prve riječi koje je zaljubljeni princ Harry rekao svojoj budućoj supruzi bile su: 'Izgledaš prelijepo. Nedostajala si mi' na što je Meghan prošaputala: 'Hvala'.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još jedan zanimljiv razgovor vodio se ispred kapelice nakon što su lijepa Amerikanka i crvenokosi princ službeno vjenčani. Nasmijana Meghan je zapitala supruga trebaju li se sad poljubiti na što je on odgovorio: 'Da'.

Inače, nakon ceremonije vjenčanja, tradicionalne vožnje kočijom te svečanog ručka kojeg je za 600 uzvanika organizirala kraljica Elizabeta II., mladenci su se presvukli i krenuli na svečanu večeru. Meghan Markle je iz predivne vjenčanice s potpisom modne kuće Givenchy uskočila u jednako lijepu haljinu, bijelu elegantnu toaletu otkrivenih ramena s potpisom Stelle McCartney ponovno oduševivši svojim besprijekornim osjećajem za stil.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal