mario mlinarić

Zasluženi odmor trenera koji Hrvate dovodi u top formu

28.06.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Hvali more, drž' se kraja, poznata je izreka koje se u vrućim ljetnim danima pridržavaju mnogi poznati, a među njima je i omiljeni trener Mario Mlinarić. Nakon završene sezone RTL-ova showa 'Život na vagi' i svojih poslovnih obaveza, otišao je s obitelji na 'punjenje baterija' u planinske krajeve, a ondje, naravno, ne zapostavlja treniranje i održavanje kondicije

Umjesto izležavanja na plaži i prženja na suncu, profesor kineziologije Mario Mlinarić je sa svojom obitelji, suprugom Bojanom i djecom, sinom Teom i kćeri Larom, odabrao aktivniji odmor na svježem planinskom zraku. 

Sa svog idiličnog odmora bivši TV voditelj, glumac, pobjednik reality showa 'Farma' i trener, objavljuje fotografije i snimke. Jedna od njih, na kojoj vesla sa sinom i kćeri, oduševila je njegove pratitelje.

Mario se u snimci zafrkava da već satima veslaju u mjestu, djeci govori da prate da se s nekim ne sudare, a sudeći po dobrom raspoloženju, odmor na planinskoj destinaciji, za koju nije otkrio gdje je, očito mu godi.

  • +11
Mario Mlinarić nekad i sad Izvor: Cropix / Autor: Srđan Vrančić