Novi korak u životu

Zaručila se Vanja Horvat, bivša supruga Zorana Mamića: 'Za mene je to vrhunac, a dalje ništa ne trebamo ni napraviti'

04.03.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Nesuđena stomatologinja i dizajnerica interijera Vanja Horvat sa svojim voljenim muškarcem Mladenom Veberom odlično funkcionira na svim poljima. Osim što su se povezali i poslovno, bivša supruga Zorana Mamića, otkrila je da se zaručila

Za poslovnu partnericu u svom novom projektu odabrala je prijateljicu Eminu Šokotu, a prije godinu dana pridružio im se i njezin životni partner Mladen Veber. S bivšim suradnikom Emila Tedeschija i trenutnim dopredsjednikom Uprave Stanić Grupe, u vezi je od početka 2018. godine.

'Ako se ljudi privatno ne slažu, neće ni poslovno i obrnuto. On je tu dominantan i naravno da ga tu sve slušam, njegovo je iskustvo neprocjenjivo. I inače što nije u mom karakteru, tiha sam i mirna', izjavila je Vanja Horvat za IN Magazin Nove TV. kaže da je često pitaju je li spremna za brak, a u razgovoru je priznala da se im se nigdje ne žuri.

Otkrila je da su se nedavno zaručili.

'Za mene je to nešto što je zapravo vrhunac, a dalje ništa ne trebamo ni napraviti. Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvog dana smo se baš našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira', poručila je Vanja Horvat.

View this post on Instagram

Moj mužić! ❤️

A post shared by vanja 🏇 (@vanja22horvat) on

Dodaje kako su ona i njezin dragi kao stari dugoročni, dugogodišnji par i da kod njih sve spontano funkcionira. 'On ima troje predivne djece, ja imam dvoje. On je super s mojom djecom, meni su njegova djeca beskrajno draga', pohvalila se. Uživa u ulozi bake te rado priskače u pomoć kćeri Nini oko unučice Vite.

'Jedva čekam vikend da ju mogu malo ukrasti i provesti vrijeme s njom. Samo izmišljam gdje bih joj što kupila, kako bih ju razveselila, kamo bih ju vodila. Jako, jako ju volim', ističe ponosno.

Podsjetimo, 46-godišnja Vanja sa Zoranom Mamićem u braku je bila 17 godina. Osim 25-godišnju Nine imaju i tri godine mlađeg Brunu. Rastali su se prije osam godina, a Zoran je 2014. oženio Riječanku Anu Šikić, od koje se razveo nakon dvije godine braka.

View this post on Instagram

❤️moje sve! @mamic.nina6

A post shared by vanja 🏇 (@vanja22horvat) on