TKO JE KOME DUŽAN

Zaratili Kanye West i Jay-Z: Okrenuli leđa jedan drugome

04.07.2017 u 13:55

Bionic
Reading

Donedavno partneri, dva velika glazbena imena Kanye West i Jay-Z prekinula su svoju dugogodišnju poslovnu suradnju zbog navodnih velikih dugova koji nikako da dođu na naplatu. Tko je tu kome zapravo dužan i koliko, još se nije ustvrdilo, ali jedno je sigurno - riječ je o velikim iznosima

Glazbenik  Kanye West objavio je prije nekoliko dana da izlazi iz glazbene agencije Tidal pod vodstvom Jay-Z-ja zbog navodnog novčanog spora u kojem su se zatekli.

Kanye sada tvrdi kako mu je tvrtka dužna preko tri milijuna dolara zbog usluga koje je napravio za nju. Naime upravo je glazbenik, kojeg možda većina zna zbog planetarno popularne supruge Kim Kardashian, doveo agenciji novih milijun i pol pretplatnika nakon što je u veljači prošle godine objavio svoj album 'The Life of Pablo'.

  • +2
Kayne i Jay-Z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iz agencije tvrde da se glazbenik nije držao potpisanog ugovora te da nije isporučio sve videospotove i pjesme koji su ugovorom bili dogovoreni, dok odvjetnik poznatog repera izvještava kako je agencija ta koja nije poštovala potpisano.

Cijela ova afera dolazi baš u trenutku kada Jay-Z objavljuje novi album '4:44', koji je već uzburkao javnost zbog navodnih pjesama u kojima reper priznaje nevjeru supruzi Beyonce koja je inače prije nekoliko dana donijela na svijet njihove blizance.

A post shared by News 📆 (@iamthenews) on

'Napustio si školu, izgubio svoje principe, dali su ti 20 milijuna dolara bez razmišljanja, a on zauzvrat 20 minuta na pozornici. Što je mislio?', samo je dio riječi iz jedne od Jay-Z-jevih pjesama, za koje se također navodno misli da u njima aludira na novčani sukob s nekadašnjim glazbenim kolegom.

Autor: Youtube

Kako će završiti ovaj rat na glazbenoj sceni između dva vrlo zvučna imena, ostaje tek vidjeti jer se slučaj navodno nastavlja na sudu.