OTVORIO DUŠU

Postao otac blizanaca i supruzi priznao nevjeru

01.07.2017 u 13:02

Bionic
Reading

Potraga za stihovima na iščekivanom albumu Jay Z-ija nazvanom '4:44', kojima bi reper mogao dati odgovore na neka pitanja supruge Beyonce, urodila je plodom - čini se da je priznao nevjeru

'Ako je 'Lemonade' bila optužni album, onda je album '4:44' isprika', piše Daily Mail i navodi da se u barem tri pjesme s albuma može iščitati reperova priznanja koja aludiraju na 'nevjeru'.

U pjesmi 'Kill Jay-Z', u kojoj se obraća samome sebi, repa stihove 'Skoro ste postali Eric Benet / neka najlošija djevojka na svijetu pobjegne'. Eric Benet bivši je suprug slavne glumice Halle Berry koji ju je varao.

U toj pjesmi Jay-Z podsjeća i na neslavno izbijanje sukoba između njega i Beyonceine sestre Solange te priznaje da je sve bila njegova krivnja u stihu 'progonili ste Solange zbog saznanja, a samo ste trebali reći da ste pogriješili'.

U pjesmi 'Family Feud' reper pjeva 'Nitko ne pobjeđuje kad se obitelj svađa', a u njoj se čak pojavljuje i 'Becky s lijepom kosom', za koju su nakon Beyonceine pjesme 'Sorry' s albuma 'Lemonade' mnogi vjerovali da je njegova ljubavnica.

'Sj***t ću dobru stvar ako mi dopustiš / pusti me na miru Becky / čovjek koji ne mari za svoju obitelj ne može biti bogat', repa Jay-Z u toj pjesmi na kojoj prateće vokale pjeva Beyonce.

U pjesmi 'Sorry' Beyonce je pjevala o satu kad je očekivala muža doma i danu kad je požalila zbog noći u kojoj je stavila prsten. Moleći Boga da dozna pravu istinu, Beyonce pjeva i 'želi me samo kad nisam tamo / a radije zove Becky s lijepom kosom'.

Pjesma je prošle godine izazvala brojne kontroverze i mnogi su vjerovali da je Beyonce u njoj konačno priznala probleme u braku slavnog para.

U naslovnoj pjesmi s albuma '4:44', Jay-Z odbacuje nagađanja da je druga trudnoća njegove supruge Beyonce bila potpomognuta umjetnom oplodnjom i blizance začete prirodnim putem naziva čudom koje mu je pomoglo da progleda i uvidi greške koje je napravio.

  • +3
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia