PRODUCENTI NAJAVILI

Zar će on umrijeti u novoj sezoni 'Simpsona'?

02.10.2013 u 08:23

Bionic
Reading

Producent kultne serije najavio je uoči početka nove sezone da će u sljedećim epizodama jedan od glavnih likova u 'Simpsonima' umrijeti

Ovo bi mogao biti kraj za Barta. Ili Homera. Ili Marge. Ili za bilo koji od desetaka likova kultne serije Simpsoni. U petak je tijekom konferencije uoči 25. sezone producent serije Al Jean otkrio da će ovo biti kraj jednog stalnog lika, no nije htio reći kome s radi, piše DailyMail.

'Dat ću vam trag da je glumac koji je igrao lik osvojio Emmy za tu ulogu, ali neću vam reći tko je to', rekao je Jean.

To baš i nije neki trag s obzirom na to da su gotovo svi glumci koji su posudili glasove glavnim likovima Simpsona osvojili Emmyja. Glavni glumci su Dan Castellaneta koji je posudio glas Homeru, Julie Kavner koja igra Marge, Nancy Cartwright koja igra Barta i Yeardley Smith koji sinkronizira Lisu.

Glumci nisu pretjerano zabrinuti jer svaki od njih posuđuje glas nekolicini likova u seriji pa nitko nije u opasnosti da izgubi posao. Posljednji je put neki lik u seriji ubijen prije 14 godina, a bilo je riječ o Maud Flanders.

Producent je najavio još neke novine: kao novi će se glasovi pojaviti Kristen Wiig, Zach Galifianakis i Elisabeth Moss

'U epizodi s Elisabeth, Homer će zapeti u dizalu s trudnom ženom i pomoći joj da rodi dijete', kaže Jean. 'Ona je zahvalna, a kako nema muža, bebi će dati ime Homer Jr. Homer će se tako vezati s djetetom bolje nego sa svojom djecom.'

Proteklih su sezona likovima u seriji glasove posuđivale i velike glumačke zvijezde poput Drew Barrymore, Kelsey Grammer i Michelle Pfeiffer. Producenti 'Simpsona' nisu uspjeli u seriju dovesti stvarnog američkog predsjednika. 'Prišli smo Nixonu – i ništa. To je bio još na početku showa', priznao je Jean.

Gerald Ford? Ne. Jimmy Carter? Imali smo vic o njemu kao najvećem čudovištu u povijesti što je vidio kad smo mu poslali scenarij. I on je rekao ne. Reagan je rekao ne, ali nam je napisao lijepo pismo. Prvi Bush je odbio. Clintonu smo se približili, ali on je rekao da bi to bilo podcjenjivanje predsjedničke funkcije. Tako da smo odustali.'

Ljubitelji horora će vjerojatno biti oduševljeni što redatelj Guillermo del Toro režira prvu epizodu 'Treehouse of Terror' koja će se emitirati 6. listopada.

Kladionica: tko umire u seriji?
RadioTimes objavio je rezultate na kladionici. Evo, kako stoje glavni likovi:
5/1 Edna Krabappel
6/1 Sideshow Bob
6/1 Comic Book Guy
7/1 Sjed Simpson
8/1 Zmija
9/1 Apu
10/1 Krusty the Clown
12/1 Moe Szyslak