TEK joj JE 30

Zapamtite ovo ime: Ovo je Ginevra Lamborghini, unuka osnivača luksuznog brenda, čije vrijeme tek dolazi

27.10.2022 u 06:46

Bionic
Reading

Mlada nasljednica stigla je na Filmski festival u Rimu kako bi predstavila dokumentarac o svojim precima. Ginevra Lamborghini najmlađa je od petero unučadi osnivača marke luksuznih automobila Ferruccija Lamborghinija

Ferruccio Lamborghini, punim imenom Ferruccio Elio Arturo Lamborghini, osnivač je tvrtke Automobili Lamborghini, a u braku s Cleliom Monti dobio je dvoje djece - sina Tonina i kćer Patriziju. Upravo mu je sin podario petero unučadi - Elettru, Ginevru, Ferruccija, Lucreziju i Flaminiju.

I dok je Elettra Lamborghini itekako poznata u Italiji, i to pod nadimkom 'talijanska Kardashianka', zbog čega je krasila i mnogobrojne naslovnice te se pojavljivala na televiziji, primjerice kao sudionica VIP Big Brothera, o njezinoj dvije godine starijoj sestri Ginevri malo se za sada zna.

  • +9
Ginevra Lamborghini Izvor: Profimedia / Autor: Fotografo01 / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Nakon što se 30-godišnja Ginevra pojavila na predstavljanju dokumentarca 'Lamborghini - The Man Behind the Legend', koji je imao premijeru na Filmskom festivalu u Rimu, svi žele znati tko je ova ljepotica.

Zahvaljujući svom modnom stilu, ali i nevjerojatnoj prirodnoj ljepoti, Ginevra privlači poglede gdje god se pojavi, stoga ne čudi da je kada je stigla na crveni tepih u pratnji mnogobrojne obitelji sve stalo. Za Filmski festival odabrala je, naime, haljinu dostojnu crvenog tepiha.

Riječ je o šljokičastoj haljini u srebrnoj boji i s visokim prorezom na nozi, ali i još dubljim dekolteom, uz koju se savršeno uklopila zalizana frizura.

Ginevra je bila itekako dobro raspoložena jer vrlo vjerojatno na crvenom tepihu, kada je pozirala s obitelji, nije bilo njezine mlađe sestre Elettre, s kojom već godinama ne razgovara. O tome je progovorila Elettra kada je bila u Big Brother kući. Navodno je Ginevra mlađoj sestri željela dati priliku i pokušala prijeći preko svih nesuglasica, no Elettra je odbacila sve njezine napore.

Nisu u kontaktu od 2019. godine, a Elettra je blokirala sestru na društvenim mrežama, ali i na svom telefonu. Čak ne želi doći na obiteljska okupljanja za Božić samo da se ne bi susrele.

Bilo kako bilo, o Ginevri ćemo tek čuti jer, po svemu sudeći, njezino vrijeme tek dolazi, što pokazuje i njezin profil na Instagramu, na kojem ju prati 180 tisuća ljudi.