ATHINA ONASSIS

U ovakvom je izdanju rijetko viđamo: Unuka slavnog grčkog brodovlasnika Aristotela Onassisa uživa u večernjem izlasku

08.10.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Unuka pokojnog grčkog brodovlasnika Aristotela Onassisa, drugog supruga Jackie Kennedy, rijetko se pojavljuje u javnosti. Točnije, u medijima je tek kada je riječ o njezinoj najvećoj ljubavi - konjima i sportu u kojem je među najboljim jahačicama današnjice, stoga ne čudi da je njezin dolazak na jedno događanje u Monte Carlu sve iznenadilo

Svih ovih godina jedino gdje smo mogli vidjeti Athinu Onassis, unuku pokojnog grčkog brodovlasnika Aristotela Onassisa, bilo je na događanjima vezano uz konje i konjički sport. Danas 36-godišnjakinja, jedini je preživjeli Onassisov potomak i jedina kći njegove voljene kćeri Christine, a u javnosti bi je uvijek viđali u sportskim izdanjima.

Stoga je sve iznenadilo njezino pojavljivanje na jednom društvenom događanju u Monte Carlu stigla je dotjerana, u elegantnoj koktel haljini cvjetnog uzorka s visokim izrezom. Uz to je odlučila ne staviti nikakav nakit, već samo ručni sat, a kosu je raspustila. I šminka na licu bila je gotovo neprimjetna, istaknulo se tek sjajilo u nježnim tonovima.

Ono što je odmah 'oštrom oku' javnosti zapelo za oko je gumica koju je stavila oko desnog zapešća, vrlo vjerojatno kako bi mogla u jednom trenutku podignuti kosu i zavezati rep, koji joj je zaštitni znak.

Inače, Athina Onassis bila je 11 godina u braku s Brazilcem Alvarom de Mirandom Netom, koji je baš kao i ona bio profesionalni jahač. Udala se 2005. kada je imala samo 20 godina i veliki je novac uložila u ranč u njegovom rodnom Brazilu. Svemu je došao kraj kada je doznala kako joj suprug nije vjeran te da održava vezu s Belgijkom koja je jedno vrijeme radila i kao escort dama.

  • +5
Athina Onassis Izvor: Profimedia / Autor: Lionel Urman / Sipa Press / Profimedia

Nakon razvoda, a zbog stavki u predbračnom ugovoru, Athina je bivšem suprugu trebala dati 11 milijuna eura, sve konje koje su zajedno kupili, a u konačnici se cifra, kako neki procjenjuju, popela na nevjerojatnih 100 milijuna dolara, no bogata nasljednica to nikada nije potvrdila.