TIJELO ZA STATI I GLEDATI

Zapalila društvene mreže: Lijepa glumica izbacila dekolte u prvi plan i sve iznenadila

26.04.2018 u 18:15

Bionic
Reading

Ana Maras Harmander objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je oduševila mnoge njezine fanove. Naime, glumica je pozirala kreaciji koja prati liniju tijela sa dubokim dekolteom. Poznatu Splićanku rijetko smo do sada imali prilike viđati u ovako seksi izdanjima

'Predah u Zagvozdu, večeras u svom gradu. Splite, evo me', napisala je Ana Maras Harmander pored fotografije. Ali ovoga puta je sebi dala malo slobode pa je pozirala u atraktivom izdanju, elegantnoj crno bijeloj kreaciji s hrabrim dekolteom kakvog do sad nismo vidjeli.

Fotografija je izazvala oduševljenje njezinih pratitelja, najviše kolega koji su joj uputili zanimljive, duhovite komentare. 'Izgorio Instagram, sestro', poručila joj je Nataša Janjić. 'Vukovi sve jače zavijaju zbog tebe', dodao je glumac Petar Cvirn. 'Olala', napisala joj je kolegica Mirna Medaković Stepinac.

Glumica je ovih dana na putovanju. Sa matičnom kućom, Satiričkim kazalištem Kerempuh sudjelovala je na Međunarodnom festivalu komedije 'Mostarska liska 2018', s predstavom 'Ustav Republike Hrvatske'. A nakon Zagvozda se uputila u rodni Split odakle je objavila fotografiju s plaže, opet s dekolteom u prvom planu. U Splitu je večeras očekuje gostovanje s predstavom 'Ustav Republike Hrvatske' na 28. Marulićevim danima.

  • +4
Ana Maras Harmander Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL