'NEDJELJOM U 2'

Zanimljivi noviteti: Aleksandar Stanković o promjenama u novoj sezoni

12.09.2023 u 22:24

Bionic
Reading

Popularna HRT-ova emisija 'Nedjeljom u 2' vraća se uskoro na male ekrane, a Aleksandar Stanković najavio je niz zanimljivih promjena

Stanković je već ranije najavio da je za novu sezonu spreman i novi studio, a danas je objavio i da će mu prvi gost biti gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević.

U nedjelju naime kreće nova, 24. sezona emisije.

'Sve što je novo bolje je od starog. Nema razloga da budem nezadovoljan. Mislim da će se nova scenografija dobro uklopiti u ono što radimo već dugi niz godina', rekao je te dodao da nema razloga biti nezadovoljan, piše HRT.

'Imam plan koga zvati u ovoj sezoni. Pogotovo zato jer je ova godina predizborna, a ubrzo je i izborna godina pa će svi političari željeti doći u emisiju', dodao je i rekao da mu je velika želja da mu gost bude Rade Šerbedžija, no on ga odbija.

U videu koji je objavljen na službenim profilima Hrvatske radiotelevizije na društvenim mrežama otkrio je i još neke novosti koje gledatelje očekuju u emisiji.

'Novost je da ćemo u 'Nedjeljom u 3' imati pitanja preko Facebooka kao i do sada, a putem X-a (bivši Twitter) u 'Nedjeljom u 2' uživo će korisnici te društvene mreže gostu postavljati pitanja i komentirati. Dakle, to je novost. Imat ćemo u kutu ekrana X korisnike koji mogu nešto reći o samoj emisiji', otkrio je Stanković.