U NJEMAČKOJ

Princ Harry ne skida osmijeh s lica na Invictusu, a pridružit će mu se i Meghan

12.09.2023 u 21:50

  • +4

Princ Harry

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Princ Harry nije krio svoj ponos dok je na tribinama Merkus Spiel-Arena u Dusseldorfu pratio Invictus Games, međunarodni sportski događaj koji je pokrenuo 2014. godine

Riječ je o događanju koje je prvi puta održano 2014. godine za ranjene, ozlijeđene i bolesne vojnike i ratne veterane, a ove se godine održava u Njemačkoj.

Princ je sa zanimanjem pratio natjecanja, a dakako, posebnu je podršku dao britanskim momčadima.

Rado je pozirao i s djecom i strpljivo je odradio desetke selfija s posjetiteljima ovog događanja u čijoj organizaciji sudjeluje svake godine.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Harryju je u Dusseldorfu pravio društvo njegov prijatelj JJ Chalmers s kojim je gledao košarkašku utakmicu u invalidskim kolicima između ekipa Ujedinjenog Kraljevstva i Ukrajine, a srdačno je razgovarao i s bivšim marincem koji se natjecao na prvim Invictus igrama u Londonu 2014.

U međuvremenu, kako su objavili britanski mediji, njegova supruga Meghan Markle na putu je za Njemačku gdje će se ovih dana pojaviti na tribinama Invictus Games. Meghan je sletjela u Dusseldorf, a kako je najavljeno, ona i princ Harry susret će se i s natjecateljima i članovima obitelji britanskog tima.

Suradnici para nisu otkrili nikakve pojedinosti privatnog događaja, ali očekuje se da će biti vrlo neformalan uz prisustvo djece.

Meghan će na privatni događaj otići ravno iz hotela Hyatt, gdje je rezervirala predsjednički apartman u kojem će biti s Harryjem.

Bivša zvijezda 'Suitsa' letjela je iz LA-ja za London gdje je provela manje od dva sata prije nego se presjela za Dusseldorf.

Bilo je to njezino prvo prekooceansko putovanje otkako je prošlog rujna odletjela u London na kraljičin sprovod, a to znači i da će biti s Harryjem za njegov 39. rođendan u petak.