PONIJELO JU NOGOMETNO LUDILO

Žanamari se raspištoljila: Obožavateljima nudi 'kućne' fotke

03.07.2018 u 18:33

Bionic
Reading

Pjevačica Žanamari Perčić iz modnog se kuta osvrnula na dramu koju su nam naši nogometaši priredili u Rusiji i obećala, kad uđu u finale, fotografiju koja je i već samom najavom raspametila njezine obožavatelje

'Obećala sam ekipi sinoć da ću kad uđemo u finale opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez', našalila se Žanamari na račun svoje haljine u kojoj je pratila utakmicu, a na kojoj su, iako joj uzoraka ne manjka, izostale crvene kockice.

Ako je među korisnicima interneta u Hrvatskoj postojao i jedan koji se nije veselio ulasku Hrvatske u finale, u tom je trenutku prestao postojati, a osim što im je zastao dah, zastao je i vid pa im je promaknulo promijetiti da je obećanje dano Žanamarijinoj ženskoj ekipi.

U nezgodnoj situaciji u kojoj mora birati iznevjeriti li naše reprezentstivce ili svoje obožavatelje, domišljata Žanamari ponudila je kompromisno rješenje – 'kućnu' fotku u stajlinzima koje inače ne dijeli s nikim.

'Ljudi, ne shvaćajte instagram tako doslovno, a pogotovo ne ozbiljno. Moja realnost i svakodnevica nisu uvijek štiklice, suknjice i čipka. Većinu dana provodim žonglirajući između majčinstva i rada u studiju, s punđicom na glavi, tshirtu, u kojem sam i spavala, i šlapicama, s kavom u ruci...', pojašnjava Žanamari i kaže kako takvi dani ne završe na fotkama.

Pjevačica nadalje dodaje kako ima i samo svoje dane u stajlinzima koje s nikim ne dijeli, a kad nešto odluči podijeliti na društvenim mrežama, onda je to u trenutcima kad se sredi i osjeća 'kao čovjek'.

'Ali ako baš inzistirate, podijelit ću i to s vama! Ako više od 50 posto komentara bude ZA, radim jednu 'kućnu' fotku odmah samo za vas', ponudila je Žanamari.

  • +8
Žanamari Perčić 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Perčić