izazovna fotografija

Žanamari ponovno provocira: Bujno poprsje jedva prekrila ručnikom

26.03.2018 u 17:53

Bionic
Reading

Lijepa Dalmatinka poznata je po izazovnim fotografijama koje često objavljuje na svojim društvenim mrežama, no ovoga puta Žanamari Lalić sve je iznenadila poprilično dubokim dekolteom koji je pokušala prekriti ručnikom

Žanamari Lalić poznata je po senzacionalnom izgledu koji rijetko prolazi nezamijećeno. Pogotovo kad na svom Instagram profilu objavi fotografiju u vrlo golišavom izdanju.

Naime, poznata Makaranka uslikala se tijekom izlaska iz tuša dok je obavljala svoju beauty rutinu. Na licu je pritom nosila masku za osvježavanje tena, no u prvom planu ipak su bile bujne grudi koje je pokušala prekriti ručnikom.

'Šteta ručnika, ali blago ručniku', 'Stvarno znaš uljepšati ponedjeljak', 'Da maknete cvike pao bi ručnik', 'Savršenstvo u ženi', samo su neki od mnogobrojnih komentara obožavatelja koji su očito bili oduševljeni ovakvim izgledom naše pjevačice.

Koliko joj je izgled bitan i koliko brine o vlastitom tijelu, Žanamari je naglasila već nekoliko puta, a posebno otkako je prije dvije godine postala majka.

'Sve je u glavi. To sam shvatila nakon trudnoće. Nikad nisam mislila da će mi toliki kilogrami koje sam nakupila tako brzo otići. A to se dogodilo samo zato što sam u glavi razmišljala mršavo. Kad imam višak kilograma osjećam se kao zatočenik u nekom tuđem tijelu i sva kalorična hrana me doslovno odbija. Tek kad sam se ponovo vratila na staru kilažu postala mi je ponovo interesantna čokolada’, rekla je jednom prilikom 36-godišnjakinja.

  • +8
Žanamari Perčić 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Perčić