ZVIJEZDE PJEVAJU

Žanamari Perčić: 'Frano je prepun samopouzdanja kada su u pitanju voditeljski angažmani, ali pred glazbeni nastup zavlada strah'

08.03.2019 u 09:31

Bionic
Reading

Zgodna Dalmatinka Žanamari Perčić za tportal je ispričala kako teku pripreme za novi nastup u HRT-ovu showu 'Zvijezde pjevaju', kako je raditi s Franom Ridjanom te kakvom se uspjehu nadaju nakon ovotjedne emisije

Nakon što su u prvoj emisiji izvedbom Gibonnijeve pjesme 'Ako me nosiš na duši' osvojili 26 bodova i zauzeli visoko treće mjesto na ljestvici parova koji se natječu u novoj sezoni emisije 'Zvijezde pjevaju', Žanamari Perčić i Frano Ridjan odmah su se bacili na posao i uvježbavanje novog nastupa.

Kako je za tportal otkrila zgodna Makaranka, par nam ove subote priprema izvedbu 'Fly me to the moon' slavnog Franka Sinatre.

  • +49
Prva emisija 'Zvijezde pjevaju' Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro

'Za nas je onaj najgori dio prošao. Prošlo je onih prvih nekoliko dana u kojima smo se upoznavali, privikavali jedno na drugo i u kojem sam upoznavala njegov vokal i sposobnosti. Tako da mi je sada puno lakše odabrati pjesmu jer znam za što je sve sposoban', započinje u telefonskom razgovoru Žanamari.

'Frani ova pjesma leži pa vjerujem da ćemo zbog toga daleko dogurati. On je malo bojažljiv. Možda djeluje kao da je prepun samopouzdanja kada su u pitanju voditeljski angažmani, ali pred njegov glazbeni nastup zavlada strah. Kada proradi taj adrenalin, nastup može otići i u krivom smjeru, ali ja vjerujem u njega i u naš uspjeh', rekla je u nastavku poznata glazbenica.

Dosadašnjim ocjenama žirija i publike Žanamari i Frano jako su zadovoljni te ističu da bi bili presretni da se isti poredak i ponovi.

'Voljela bih naglasiti da je ekipa sjajna, svi u showu su sinergični. Producenti su odabrali odlične ljude i svi smo se jako dobro sprijateljili. Ovako nešto nisam doživjela i osjetila ni u jednoj natjecateljskoj emisiji, a sudjelovala sam u nekoliko njih', zaključila je Žanamari.