Nakon glasina

Žanamari otvoreno o problemima u braku, evo kako stoje stvari između nje i supruga

31.01.2024 u 08:42

Bionic
Reading

Već neko vrijeme se šuška o navodnom razvodu pjevačice i njezina supruga, Marija Perčića s kojim ima kći Gabrijelu. Ona je sada odlučila o svemu progovoriti i otkriti posljedicu takvih nagađanja

Žanamari se obrušila na pojedine novinare, za koje je tvrdi da su proširili štetne glasine o njenom braku te je navela da njihovo dijete zbog svega ima problema s vršnjačkim nasiljem.

'Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih natpisa na internetu nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to, a dijete doma ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je 'bullyaju' što se toga tiče', izjavila je pjevačica za IN Magazin. Dodala je kako je njoj super ali da sa svojom kćeri mora 'jako puno razgovarati zbog napisa o navodnom razvodu' nje i Maria Perčića.

Podsjetimo, s glazbenikom i manekenom, koji je od nje mlađi šest godina, pjevačica je u braku od 2014. godine, a upoznali su se zahvaljujući poslu. Nakon samo tri tjedna od početka veze su se zaručili. Vjenčali su se u lipnju 2014, godine na prvu godišnjicu veze, a godinu dana kasnije u svibnju rodila se njihova kći Gabrijela.

Povod za priče dala je Žanamari kada je u srpnju sa svog Instagram profila obrisala sve suprugove fotografije što je 'bio okidač' da društvenim mrežama krenu nagađanja o njihovom braku.

u izazovnom izdanju

Žanamari se valja po jahti kakvu voli i James Bond

Pogledaj galeriju