U TOP FORMI

Komplimenti pljušte: Žanamari Perčić pokazala liniju iz snova u trendi bikiniju

30.04.2022 u 15:54

Bionic
Reading

Glazbenica Žanamari Perčić na svojem Instagram profilu ima rastuću sljedbu fanova koji je redovito opasipaju komplimentima na račun figure

Lijepa Tučepljanka dobro zna kako izazvati pomutnju na društvenim mrežama pa je sve oduševila posljednjom objavom i tu u seksi bikiniju koji je otkrio kako je atraktivna brineta cijelu godinu marljivo vježbala.

Svoju je liniju doista dovela do savšenstva pa stoga ne čudi da se voli pohvaliti zavidnom linijom. Ovoga se puta odlučila za upečatljivi bikini: gornji dio s cvjetnim uzorkom i crvene gaćice koji joj je odlično pristajao.

Pored je svoje bajkovite objave s plaže napisala: 'Like the rain in Ibiza…

Dakako, nije trebalo dugo čekati na komentare koji su se samo nizali jedan za drugim: 'Atomska bomba', 'Ženo predivna', 'Uvijek lijepa i zgodna'...

  • +5
Žanamari Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Joshua Macks

Inače, dobro je poznato kako je pjevačica velika zaljubljenica u tjelovježbu, pa je ni lockdown kad su bile zatvorene teretane, nije spriječio u treninzima. Iako su je čak neki fitness treneri upozorili kako nekada treba napraviti i pauze u treniranju kako bi se tijelo odmorilo, Žanamari drži kako je njoj najvažniji kontinuitet, a rezultat se, slažu se svi, itekako vidi.