Ušla je u peto desetljeće

Žanamari je proslavila svoj veliki dan: Otkrila nam je da je palo iznenađenje, a bilo je i suza

11.09.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Pjevačica je proslavila 40. rođendan. Fanove je počastila s izazovnim fotografijama na kojima pozira u majici boje fuksije, ali i tangicama, a za tportal je ispričala detalje slavlja koje nije trajalo samo jedan dan

'Iskreno nisam planirala neku proslavu, a na kraju mi je ovo ispao najljepši rođendan u životu. Na sam dan rođendana sam imala akustični koncert u svojim rodnim Tučepima, nakon kojeg sam planirala s mužem i djetetom nazdraviti u kafiću sa sokićima. Međutim na koncertu me dočekalo ogromno iznenađenje, moji prijatelji s poklonima, cvijećem, balonima su me dočekali i odvukli u naš omiljeni Cocktail bar Cinnamon da nazdravimo s mojim najdražim koktelom Cosmopolitan', rekla nam je Žanamari Perčić.

Sve je, kaže, bilo u Girl Power tonu. 'Jedna od najboljih prijateljica je potegla dva sata vožnje da me iznenadi što me je dirnulo do suza. Moj dragi muž je znao za planirano iznenađenje, ali je čitavo popodne pametno šutio. Nazdravio je s nama i otišao kući uspavati Gabicu, da mama proslavi i napokon se opusti u krugu bliskih prijatelja. Falilo mi je to i zaista me je ispunilo. Srce mi je bilo kao ovaj balon sa slike', govori kroz smijeh.

Sa suprugom Mariom Perčićem je drugu večer otišla na večeru u restoran u Makarskoj, uz koji ih vežu divne uspomene.

'Uopće ne pretjerujem kad kažem da sam pojela najukusniji obrok ikad. Obožavam zanimljive okuse, orijentalne začine i fuziju slatkog i slanog… novo desetljeće sam započela ‘spicy’! Ne smijem zaboraviti spomenuti svoju dragu Ivanu Jurić koja mi je poslala predivnu rozu haljinu s crvenom čipkom, koju mi je dizajnirala za koncert te moju Ivanu Slavicu Vunić koja mi je izradila predivnu krunu, da se za svoj rođendan zaista osjećam kao kraljica! Kosu su mi sredili moja dva najdraža Borisa, Boris Vukoja i Mikulić, a par dana prije su mi i blago posvijetlili pramenove, što mi je došlo kao jedan mini rođendanski make-over', pohvalila se i napominje da to nije sve.

'Sljedeći vikend idemo na obiteljski odmor u Falkensteiner Punta Skala, da se i Gabica zabavi i proslavi mamin rođendan onako kako najviše voli - na odmoru! Gabi obožava kad se negdje putuje, voli bazene, restorane, pješčanu plažu. Tako da će mi njen osmijeh i njena sreća biti još jedan divan poklon za rođendan', otkrila je pjevačica.

  • +8
Žanamari Perčić 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Perčić