raskošn stolovi i pisanice

U blagdanskom ozračju: Poznati Hrvati čestitaju Uskrs, pogledajte kako provode vrijeme i kakva atmosfera vlada oko njih

17.04.2022 u 14:03

Bionic
Reading

Neki su u morskim krajevima, drugi su pak su otputovali izvan Hrvatske, no poznati Hrvati i Hrvatice današnji dan provode u na najljepši mogući način. Mnogi od njih su kao što je uobičajeno, na društvenim mrežama pokazali djelić blagdanskog ozračja i uputili najljepše želje povodom najstarijeg i najvećeg kršćanskog blagdana

Maja Šuput se pohvalila raskošno uređenom uskrsnim stolom i preslatkom obiteljskom fotografijom, a pažnju je opet ukrao njezin Bloom. 'Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs', poručila je kraljica svadbi. Obitelj uživa u hrani, a pjevačica je dom ukrasila i plišanim zečevima.

Dobro raspoložena pjevačica i voditeljica emisije 'In Magazin' pozirala je na sunčanom balkonu 'u drušvu' plišanog zeca s tulipanima u vazi u prvom planu. Ljubav u srcu, osmijeh na licu i šunkica na stolu za sve. Sretan vam i blagoslovljen Uskrs dobri ljudi', piše Renata Končić Minea.

'Nebo nam uvijek šalje poruke ljubavi... Neka vam se Uskrs zauvijek smjesti u srcima', poželjela je svima Danijela Martinović.

Jacques Houdek ima simpatičnu objavu. 'Šunkica je stigla, glazba može početi! Sretan vam Uskrs, dragi moji. Uskrs je sreća, mir, ostvarenje, smisao - hvala ti, Bože, na svim blagoslovima, na daru Života u punom smislu! Radujmo se, vjerujmo, živimo jedni za druge, budimo bolji ljudi. Nek' je i više zdravoga smijeha - tu je da nas liječi i kad je najteže! Uživajmo svi u osjećaju zajedništva, mira oko blagdanskog stola i samo se volimo, puno se volimo i dijelimo sve od sebe jedni drugima. Podsjetimo se i nakon blagdana da nam tako bude lijepo svakoga dana - tu smo, živimo, darovana nam je prilika da se dignemo kad padnemo, da učimo i oživimo u djelima smisao postojanja', napisao je pjevač i zaželio sretan Uskrs.

Ljupka Gojić Mikić sa svojom užom i širom obitelji uživa uz bogati blagdanski stol. U kući kraj bazena vesela je atmosfera, a u videu na Instagram storyju je pokazala da joj u svemu 'pomaže' i suprug Mihael Mikić.

Anja Šovagović Despot javila se pratiteljima iz svog doma zagrljena sa suprugom i djecom. 'Sretan Uskrs, Bog Nas sve blagoslovio, mir s Vama i živjeli u ljubavi', glasi njezina čestitka.

'Sretan Uskrs svima vama dragi ljudi koji ga danas slavite', poželio je svima Massimo Savić

'Sretan Uskrs svima koji slave!', sa svog Instagram profila poručila je i Mirna Maras Batinić.

U galeriji pogledajte još neke od čestitki poznatih:

  • +3
Čestitke poznatih za Uskrs Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram