nova putešestvija

Natali Dizdar vjerojatno provodi najuzbudljivije blagdane, s dečkom je u džungli

17.04.2022 u 15:40

Bionic
Reading

I dok neki Uskrs slave u krugu obitelji, neki naši poznati uskrsne praznike provode su izvan granica Hrvatske. Tako je Stjepan Hauser u Las Vegasu (gdje je u sklopu američke turneje), Nikolina Ristović je u Madridu, Karnela Vukov Colić u Dublinu, Ivica Kostelić je na jedrliličarskom pothvatu na Atlantiku, a zadarska pjevačica otputovala je u Peru

Osim glazbe, jednoj od naših najpopularnijih pjevačica putovanja su prava strast. Natali Dizdar oduvijek je voljela putovati diljem svijeta, a sada se pratiteljima na društvenim mrežema javila s nove avanture na kojoj je s dečkom Francuzom, Williamom Pergeom.

Natali je među ostalim pokazala video u kojem se usred amazonske džungle ljulja na lijani, snimila je susret s tarantulom, a njezin dečko je probao pojesti bijelog crva.

Pjevačica je, podsjetimo, prošle godine proslavila 20 godina karijere. 'Rijetki su muzičari koji imaju onu pravu financijsku sigurnost, ali mislim da je ova pandemija poljuljala i one najstabilnije. Srećom, uz glazbenu karijeru imam nekoliko diploma pa sam mogla raditi i neke druge poslove koji su me rasteretili tog financijskog gubitka', ispričala je ranije za tportal.

Natali Dizdar Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL