DNEVNO DRUŽENJE

Fani Stipković u Madridu ugostila dinamovca Brunu Petkovića i njegovu lijepu Ivu Šarić

26.05.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Fani Stipković u Madridu se već osjeća kao prava domaćica, pa kada god joj se za to ukaže prilika rado se podruži s Hrvatima koji dolaze u njezin grad. Ovoga puta na ručku se sastala s lijepom kolegicom Ivom Šarić i njezinim partnerom Brunom Petkovićem

U prekrasnom ambijentu popularnog madridskog restorana koji služi tradicionalna španjolska jela i svjetski poznate tapase u srijedu su se sastali dobro raspoloženi nogometaš Bruno Petković i njegova partnerica Iva Šarić s našom sportskom novinarkom koja već godinama živi i radi u Madridu.

Fani Stipković uvijek nađe vremena za dobro druženje, a pogotovo kada se u njezinu gradu nađu domaći ljudi, a ovoga puta još i sportaš s kojim je već nekoliko puta poslovno imala prilike surađivati.

Na ručku im se pridružio još jedan Hrvat poznanik te su zajedno proveli zabavno druženje, a sve ovjekovječili fotografijom na kojoj nitko nije skidao osmijeh s lica. Ujedno je to jedna od rijetkih fotografija na kojoj bivšu manekenku Ivu Šarić vidimo s Petkovićem, ocem njezina trećeg djeteta, sina Adriana.

Iva i Bruno trenutno su na odmoru u Madridu, a tamo su poveli i svog nasljednika.

Podsjetimo, prije svega nekoliko tjedana Fani Stipković družila se u Madridu s kolegicom Nikolinom Ristović i njezinim preminulim suprugom Vidojem Ristovićem te kćerkicama.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia