NAKON 16 GODINA

Sreću je u trenutku zamijenila tuga: Fani Stipković emotivnom se objavom oprostila od svoje Sauri

23.04.2022 u 18:28

Bionic
Reading

Iako se posljednjih mjeseci sreća ocrtavala na njezinom licu, posebice nakon što je s javnošću podijelila da je napokon sretna i zadovoljna i to u zagrljaju bivšeg nogometaša Fernanda Hierre, Fani Stipković sada prolazi teške trenutke i to nakon što je preminula njezina četveronožna ljubimica

Voditeljica, novinarka i nekadašnja manekenka, koja već godinama živi i radi u Madridu, nemalo je iznenadila svojom najnovijom objavom na Instagramu. U njoj je Fani Stipković otkrila kako je nakon punih 16 godina, koliko su provele zajedno, preminula njezina čivava Sauri.

Uz zajedničku fotografiju, na kojoj Fani ljubi svojeg psića, napisala je: 'Hvala ti ljubavi malena na svakom trenutku koji si mi poklonila. Ne mogu opisati riječima sve što smo prošle nas dvije, to znamo samo ti i ja, kao što ne mogu opisati bol koju osjećam bez tebe.

Ti si dio mene zauvijek. Koračale smo zajedno kroz sve. Bila si moje svjetlo u svakom danu, moje veselje u svakoj tuzi, moj oslonac u svakom izazovu. Bez tebe nikada ne bih izdržala ostanak u Madridu, ali u tebi, mojoj najboljoj prijateljici, bebi, obitelji, društvu, imala sam sve i kad nisam imala ništa.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Ne znam čime sam zaslužila jednu curicu toliko savršenu, ali znam da sam vječno zahvalna na svakom trenutku koji si mi poklonila. Hvala ti što si me uvijek čuvala i što si zauvijek moja sjena. Volim te beskrajno i van svake dimenzije.' 

Njezine riječi nisu ostavile nikoga ravnodušnim, a poruke podrške počele su se nizati gotovo istog trenutka kada je Fani Stipković objavila tužnu vijest.