više nema skrivanja

Zaljubljena Hana Hegedušić napokon pokazala dečka

03.10.2017 u 11:02

Bionic
Reading

Malo se tko može pohvaliti time da je našu najveću koncertnu dvoranu uspio u godinu dana rasprodati čak deset puta. To je uspjelo otkačenom mjuziklu 'Pacijenti', autora Mire Gavrana i Tončija Huljića, u režiji Igora Barberića. U prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i ovog puta bila su brojna poznata lica, a glavnu glumicu i pjevačicu Hanu Hegedušić iz publike je bodrio njezin dečko Tomislav Stipišić

I ovoga puta mjuzikl 'Pacijenti' ispraćen je ovacijama publike. Po njegovom završetku priređen je party za ansambl i njihove goste. Među njima je bio i dečko glumice i pjevačice Hane Hegedušić, Tomislav Stipišić. Iako je do sada skrivala svog partnera, nakon sinoćnje izvedbe, ne skidajući osmijeh s lica, spremno je pozirala s njim ispred okupljenih fotoreportera.

Hana i Tomislav su vezi već godinu dana. Upravo je on uz njezinu djecu, kćer Petru i sina Jurišu, sestru Martinu i roditelje Kseniju Erker i Hrvoja Hegedušića, njezina najveća podrška.

'Jesam javna osoba i navikla sam na pitanja o svom privatnom životu, ali on nije. I ako ga mogu od toga sačuvati, ja ću to i napraviti. On nije osoba iz javnog života, nije glumac, ni pjevač, ni glazbenik. On je potpuno normalan čovjek. Odmah da kažem, ne skrivam ga, niti se nalazimo po nekakvim mračnim kutcima, no on se ne želi javno eksponirati i ja to poštujem', izjavila je Hana ranije za tportal.

Prije početka jubilarne izvedbe djela o zavrzlamama u psihijatrijskoj klinici, u kojoj pacijente liječe glazbom, skladatelju Tončiju Huljiću je uručena Nagrada Milivoj Körbler. U desetoj izvedbi 'Pacijenata' uživali su Severina i Igor Kojić, Goran Rotim sa suprugom, Mislav Togonal s kćerima te Boris Svrtan s novom partnericom Višnjom.

  • +7
Afterparty nakon premijere mjuzikla 'Pacijenti' Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL