FASHION GURU:

Haljina Hane Hegedušić nažalost izgleda dosta jeftino

31.10.2016 u 15:24

  • +3

Hana Hegedušić

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

Bionic
Reading

Zvijezda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Hana Hegedušić od slavnih je roditelja Ksenije Erker i Hrvoja Hegedušića naslijedila glazbeni talent, a naš modni kritičar Fashion Guru ne krije kako se nada da će stilom nadmašiti mamu. No ovoga puta odabirom haljine boje fuksije s čipkastim crnim detaljima nije dala naslutiti da ide u tom smjeru

U najvećem freak showu u zemlji Hana Hegedušić je ipak jedna od najvećih zvijezda, iako bih ja zabranio pjevačima da nastupaju u takvoj vrsti showa jer ipak imaju prednost, barem većina njih, pred ostalim natjecateljima.

No i Hani, koliko god se isticala među njima, treba još puno da dosegne zvjezdani status kakav imaju njezini roditelji, prvenstveno mama.

Nadam se da će s vremenom, ako ni po čemu drugom onda barem po stilu odijevanja uspjeti nadmašiti mamu, iako se to po ovoj haljini ne bi reklo.

Na fotografijama zbog te kombinacije boja ova kreacija djeluje dosta efektno, no gledajući samu haljinu, taj poludovršen rub, kroj, duljina, sve to skupa stvarno nije neka sreća. Nažalost, haljina izgleda dosta jeftino, a tako dobre fotografije zaslužuju puno bolju haljinu.