FATALNI EMILIO VITOLO JR.

Želi da svi znaju koliko je sretna: Katie Holmes više ne krije svoju ljubav s mlađahnim kuharom

18.09.2020 u 09:12

Bionic
Reading

Nakon propalog braka s Tomom Cruiseom, ali i tajne veze s Jamiejem Foxxom, Katie Holmes više ne želi kriti koliko je sretna u zagrljaju nove ljubavi - osam godina mlađeg Emilija Vitola Jr. Iako je kuhar zbog nje ostavio i svoju zaručnicu, holivudska glumica time se niti najmanje ne zamara, a s novim dečkom može ju se vidjeti na ulicama New Yorka gdje bez zadrške izmjenjuju nježnosti

Paparazzi u New Yorku ovih dana trljaju ruke i to sve zahvaljujući holivudskoj glumici Katie Holmes, koja svoju novu ljubav ne želi kriti. Koliko je napokon sretna i zaljubljena vidljivo je na njezinu licu, jer osmijeh više ne skida. A za tu njezinu sreću najzaslužniji je osam godina mlađi kuhar Emilio Vitolo Jr., koji je zbog 41-godišnje glumice ostavio i svoju zaručnicu.

S dizajnericom Rachel Emmons bio je u vezi 18 mjeseci, no čini se da je ulazak Katie Holmes u njegov život pomrsio svima planove. Novopečeni par svoju ljubav ne krije, a može ih se vidjeti na ulicama, ali i u parkovima New Yorka kako nasmijani i sretni izmjenjuju strastvene poljupce.

Paparazzi su ih snimili u Central Parku, a slučajni prolaznici i u autobusu na kat, gdje su se vozili zajedno s ostalim putnicima, ne obraćajući pažnju na nikoga. Oko njih kao da nitko nije postojao, bili su dovoljni jedno drugome, što su posvjedočili i putnici. Iako su imali zaštitne maske za lice, prilikom poljubaca oboje bi ih povukli prema dolje, i onda kroz smijeh ponovno podigli.