tajna zdravog odnosa

Zaljubljen kao prvog dana: Nikad emotivniji Justin Timberlake posvetio objavu voljenoj Jessici

20.10.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Justin Timberlake doista drži do svoje obitelji. Koliko cijeni zajedničke trenutke podijelio je na vlastitom Instagram profilu te rekao kako mu ni deset godina sa suprugom nije dovoljno i da jedva čeka još. Iako su dugo u braku, par još uvijek pronalazi vremena za sebe i zajedničke izlaske

Šarmantni pjevač Justin Timberlake i njegova žena, lijepa glumica Jessica Biel, proslavili su 10. godišnjicu braka. Pjevač se javno obratio Jessici objavivši galeriju fotografija njihovih zajedničkih trenutaka.

'10 godina nije dovoljno! Činiš me svakim danom boljim mužem i ocem! Toliko te volim, prekrasni čovječe!' napisao je Timberlake u objavi.

Objava se sastoji od niza privatnih i većinom neviđenih fotografija i video snimaka para. Na fotografijama uživaju u hrani, vinu i berbi grožđa, ali i 'skockanih' trenutaka s revije Dior Homme.

Pjevač i glumica su se upoznali 2005, ali bile su potrebne dvije godine da Biel pristane izaći s Timberlakeom na spoj. Iako su u vezi prekidali, vjenčali su se u Italiji 2012. godine. Na vjenčanju su izmijenili posebne zavjete koje su sami napisali jedno drugome, a dok je glumica hodala prema oltaru Justin je izveo akustičnu verziju pjesme koju je napisao za tu specijalnu prigodu. U braku su dobili dva sina: Silasa Randalla (7) i Phineasa (2).

Glumica često javno hvali svog supruga ističući koliko je dobar partner i otac njenoj djeci. 'Hvala ti što si naše sve!' napisala je u objavi za Dan očeva.

Komentirala je i da Justin posebno drži do vremena koje provodi sa suprugom te da neprestano radi na poboljšavanju njihovog odnosa.

  • +11
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Možda smo u braku, ali moramo nastaviti izlaziti' objasnio je Timberlake otkrivši tajnu zdravog i čvrstog odnosa između supružnika.