nježna poruka

Alex Rodriguez ima samo lijepe riječi za svoju bivšu ljubav Jennifer Lopez. Evo što je rekao kada su ga pitali za nju

02.10.2022 u 10:36

Bionic
Reading

Prema svemu sudeći Alex Rodriguez i dalje gaji nježne osjećaje prema svojoj bivšoj djevojci i zaručnici Jennifer Lopez. Naime, umirovljeni sportaš podijelio je podršku pjevačici nakon njezinog vjenčanja s Benom Affleckom

'Gledajte, s Jennifer, to je bilo dobro iskustvo,' rekao je bivši igrač MLB-a u petak u epizodi 'Tko razgovara s Chrisom Wallaceom?' kada su ga pitali na o njezinoj udaji za Bena Afflecka koja je uslijedila ubrz nakon što su on i Jennifer prekinuli vezu, ali i zaruke, 2021. godine.

'Želim njoj i djeci, koja su pametna, lijepa i divna - želim im sve najbolje,' rekao je Rodriguez, koji je otac kćeri Natashe (17) i Elle (14) i time se osvrnuo i na Jenniferine 14-godišnjim blizance, kćer Emme i sina Maximiliana.

Inače, Rodriguez je počeo izlaziti sa slavnom pjevačicom 2017., a dvije godine kasnije kleknuo je i zaprosio je. No, dok je par planirao svoje vjenčanje i spojio svoje obitelji, na kraju su prekinuli i okazali vjenčanje zakazano za ožujak 2021.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jennifer Lopez vrlo brzo nakon prekida s Rodriguezom je obnovila svoju novu-staru vezu s Benom Affleckom s kojim je prethodno bila zaručena 2002. godine. Affleck ju je zaprosio u travnju, a pjevačica je obožavatelje o velikom događaju i kako je rekla 'životnoj prekretnici' obavijestila putem svog biltena.

'U subotu navečer dok sam bila na mom omiljenom mjestu na zemlji (u pjenušavoj kupki), moja prekrasna ljubav je kleknula na jedno koljeno i zaprosila me. Doslovno sam ostala bez riječi, a on je rekao: ‘Je li to da?’ Ja sam rekao ‘Da, naravno da je to da',' napisala je tada JLo.

U srpnju su vjenčali u Las Vegasu, a njihovo drugo vjenčanje održano je sljedećeg mjeseca u Georgiji te su mu nazočili članovi obitelji i prijatelji.

slavlje ljubavi

[FOTO] Stižu nove fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena

Pogledaj galeriju

Što se tiče Rodrigueza, on trenutno nije u vezi, nakon što je u rujnu prekinuo vezu s manekenkom Kathryne Padgett. Bivši igrač New York Yankeesa iskreno je progovorio o svojoj prošlosti s Jennifer Lopez, showu Marthe Stewart u srpnju kada je rekao da 'ne žali' zbog njihove romanse. 'Ona je najtalentiranije ljudsko biće s kojim sam ikada bio. Najvrjedniji radnik. I mislim da je ona najveći... živi izvođač u današnjem svijetu,' objasnio je Rodriguez.