zabava s prijateljicom

Provod Nives Celzijus i splitske pjevačice

15.05.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Osim što je svake nedjelje pratimo u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', Nives Celzijus redovito održava koncerte diljem zemlje. Tako je ovaj vikend zapjevala u Splitu te ju je došla podržati poznata kolegica s estrade

U pauzama od napornih proba za natjecateljski show 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem već nekoliko mjeseci uspješno oduševljava gledatelje svojim transformacijama, Nives Celzijus ne odmara, već održava koncerte diljem zemlje.

Na posljednjem koncertu u Splitu mnogobrojnu je publiku rasplesala, a taj događaj nije propustila ni njezina kolegica iz struke, pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara.

Uvijek dobro raspoložena Andrea pohvalila se na svom Instagramu i fotografijom s Nives.

@nivescelsius #saturdaynight #funtimewithfriends 💖💖

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

'Splite, bilo mi je predivno sinoć, a sad se valja i naspavati', napisala je pak ispod fotografije na svom profilu na Instagramu Nives, pokušavajući se odmoriti u vozilu na putu do Zagreba.

Splite, bilo mi je predivno sinoć, a sad se valja i naspavati 😊❤

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Osim što pjeva, Nives se ove godine okušala u glumačkim vodama, i to u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu, u kojem sudjeluje u predstavi ‘Vitez slavonske ravni’.

Jedan mali, slatki zeko ušuljao nam se u krevetić ❤Sretan Uskrs!

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Njezin je ritam posljednjih mjeseci ubrzan, a najviše joj u takvom gustom rasporedu pomaže bivši suprug Dino Drpić. Dok Nives radi, on brine o tome da djeca izvršavaju sve svoje školske obaveze.