CARLA BRUNI

Bivša francuska prva dama iznenadila je sve objavom fotografije kćeri rođenom u braku sa Sarkozyjem

21.10.2022 u 11:16

Bionic
Reading

Prije jedanaest godina bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i fatalna pjevačica Carla Bruni postali su roditelji malene Giulije. Iako rijetko dijeli njene fotografije, ponosna majka pohvalila se svojom velikom kćerkicom

S obzirom da Carla Bruni rijetko dijeli trenutke iz privatnog života, obožavatelje ove talijansko-francuske pjevačice posebno je oduševila nova objava galerije fotografija. Objavu je posvetila kćeri Giuliji koja je napunila 11 godina.

Objavila je tri fotografije djevojčice koje su vjerojatno nastale tijekom zajedničkog ljetovanja. Ipak, lice je prekrila ljubičastim srcem kako bi donekle zaštitila njezin identitet.

'Kamo sreće biti tvoja majka jedanaest godina!' napisala je Bruni u objavi.

Carla Bruni i 12 godina stariji bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy u braku su od 2008. godine. Njihova romansa je počela burno jer su se upoznali nedavno od Carline rastave prvog braka te Sarkozyjevog razvoda od političarke Cecilije Attias, a uz to ni francuska javnost nije podržavala novi ljubavni odabir bivšeg predsjednika. Uz to, atraktivna supruga je gotovo deset centimetara viša od Sarkozyja zbog čega su bili predmet poruga.

  • +7
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Svatko od njih ima po jedno dijete iz prvog braka; Bruni je majka mladića Auréliena Enthovena, a Sarkozy sina Louisa.