BIVŠA PRVA DAMA

Carla Bruni ne krije ponos zbog sinovog uspjeha: Diplomirao na prestižnom sveučilištu

27.04.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Supermodel 90-ih, glazbenica i supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, Carla Bruni, ne može biti sretnija i ponosnija nego sada kada je sa cijelim svijetom podijelila vijesti da je njezin sin Aurelien Enthoven diplomirao na prestižnom američkom sveučilištu

Unatoč svemu što radi i čime se bavi, Carla Bruni prvenstveno je majka i može biti uistinu ponosna što je na pravi put izvela svoju djecu. Jednim od uspjeha svojih nasljednika pohvalila se i na Instagramu, gdje je otkrila kako je njezin sin Aurelien Enthoven, nakon godina studiranja na poznatom američkom Sveučilištu Columbia, napokon diplomirao i to na smjeru političkih znanosti.

Sina Aureliena Carla je dobila s bivšim životnim partnerom, književnikom Raphaëlom Enthovenom, a sretna majka ovaj je trenutak obilježila nizom fotografija na kojima Aurelien pozira u službenoj odori diplomaca.

U ruci drži i dobro znani šešir, koji nakon diplome studenti na završnoj priredbi bacaju u zrak kako bi obilježili konačni kraj studiranja. 21-godišnji Aurelien neke je fotografije objavio i na vlastitom Instagram profilu, a na nekima je i s prijateljima ispred zgrade poznatog američkog kampusa.

  • +3
Carla Bruni Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

Inače, poziranje za mladog Aureliena nije nikakva nepoznanica, budući da je odavno krenuo stopama slavne majke, koja je bila jedna od supermodela 90-ih te je vladala modnim pistama. Prošle godine pohvalila se na Instagramu defileom svoga sina na reviji Versacea, a stvar je itekako za nju važna jer je i ona sama prije tridesetak godina nosila reviju ovog poznatog talijanskog brenda.