TARA BALENT

Novi par zlatne mladeži: Najstarija unuka Ivice Todorića sretna je i zaljubljena u mladića s poznatim prezimenom

07.09.2020 u 11:29

Bionic
Reading

Navodno već godinu dana traje ljubavna priča između najstarije kćeri Ive Todorić i Hrvoja Balenta, Tare, i Frana Bienenfelda, starijeg sina direktorice Turističke zajednice grada Zagreba iz braka s pokojnim Jakovom Bienenfeldom

Kako je otkrio Exkluziv, među zagrebačkom zlatnom mladeži novi je par, a iako su u vezi već godinu dana, o njoj se tek sada doznalo. Riječ je o najstarijoj unuci Ivice Todorića, Tari Balent, i Franu Bienenfeldu, starijem sinu direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda.

Najstarije dijete Ive Todorić i Hrvoja Balenta, koji su se u ljeto 2018. rastali nakon 17 godina braka, nedavno je maturirala, a na svojoj maturalnoj večeri nosila je kreaciju s potpisom Matije Vuice. S druge strane, Fran Bienenfeld rođen je u braku Martine i Jakova Bienenfelda, a direktorica Turističke zajednice grada Zagreba o njemu je, kao i o mlađem Marku, uvijek govorila s ponosom.

Tako je u jednom intervjuu prije tri godine otkrila: 'Fran i Mark meni su, kao i svakoj majci, najpametniji, najzgodniji i najbolji. Trenutačno bih rado provodila mnogo više vremena s njima, a oni, s druge strane, traže više slobode i samostalnosti. Nije lagano pomiriti se s njihovim odrastanjem... Fran je na fakultetu, a Mark je gimnazijalac koji će, pretpostavljam, kao i Fran, ići prema ekonomiji. Govorim im uvijek da vjeruju u sebe, da se trude i rade jer će se to nagraditi prije ili poslije.'

Kako stoji na njegovom profilu na Linekdlnu, Fran je završio Zagrebačku školu ekonomije i managementa, a na stranicama fininfo.hr stoji da je vlasnik dviju tvrtki - VIP-DATA d.o.o. i VIP PARKING d.o.o.