LOŠ POKUŠAJ

Zagonetna poruka: Zbunjujući video princeze Charlene povećao je zabrinutost za monegašku kneževsku obitelj

30.09.2021 u 13:40

Bionic
Reading

Povodom gala svečanosti u Monte Carlu za zdravlje planeta, princeza Charlene je na svom Instagram računu objavila video u kojem nastoji podržati događaj. Međutim, s obzirom na njeno višemjesečno izbivanje iz Monaka, navodno zbog zdravstvenih problema, video je postavio više pitanja, nego što je ponudio odgovora

'Zakladi princa Alberta II od Monaka i princeze Charlene od Monaka, u večeri prikupljanja sredstava želim uspješan i čaroban trenutak. Uz svu našu zahvalnost, Njezino kraljevsko veličanstvo princeza Charlene od Monaka', tekst je kojim je princeza Charlene započela svoj prigodni videozapis.

U sjedećem kadru prikazana je glava princeze Charlene koja kao da izranja iz vode, a krasi je draguljima optočena tijara.

'Kako sam rođena od oceana, tako je i oceana rođen od mene. Predstavljam vam dio toga', tekst je koji prati neobičnu fotografiju.

Fotografiju je snimila fotografkinja Vanessa von Zitzewitz i objavljena je za projekt prikupljanja sredstava, ali datum snimanja nije poznat i vjeruje se da je snimljena dok je princeza Charlene još bila u Monaku.

Video je protumačen kao pokušaj princeze Charlene da pokaže kako je još uvijek vezana za Monako, no pokušaj je samo još više skrenuo pozornost na njenu višemjesečnu odsutnost.

Novine Le Figaro princezinu su poruku nazvale zagonetnom, časopis Elle tajanstvenom, a The Times piše da pojačava zabrinutost.

Princezu, koja je u rodnu Južnu Afriku otoutovala prije više od pet mjeseci, navodno je snašla teška infekcija sinusa, no misterij oko situacije potaknuo je nagađanja da se njezin brak raspada i da se neće vratiti u Monako, u kojem je posljednji put viđena u siječnju.

Nagađanja je pokušao zaustaviti princ Albert u intervjuu za časopis People, inzistirajući da je njegova supruga Monako napustila zbog posla i obilaska obitelji, a ne zbog njihovog sukoba.

'Monako nije napustila u bijesu. Nije otišla jer se ljutila na mene ili bilo koga drugog. Otišla je u Južnu Afriku kako bi provjerila rad svoje zaklade i uzela malo slobodnog vremena za druženje s bratom i prijateljima', rekao je princ Albert, objašnjavajući kako je putovanje trebalo trajati najviše deset dana, ali da se produžilo aspolutno samo zbog zdravstvenih problema, a ne zato što je Charlene otišla u egzil.