SEKS SIMBOL 90-IH

Sharon Stone zamijenila princezu Charlene: Na gala večeri u Monaku zablistala u raskošnoj haljini

24.09.2021 u 19:23

Bionic
Reading

Usprkos izostanku princeze Charlene, tradicionalna gala večera posvećena zdravlju i ove se godine održala u Monte Carlu, a uloga počasne gošće ovoga svečanog događanja dodjeljena je zvijezdi 'Sirovih strasti'

U pratnji monegaškog princa Alberta i njegove sestre, princeze Caroline, 63- godišnja Sharon Stone pojavila se na crvenom tepihu dobrotvorne večere u Monte Carlu te svu pažnju osigurala izdanjem u raskošnoj haljini ljubičaste boje.

Voluminoznog dizajna, kreacija viđena na Stone djelo je talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, a za koji je nedavno snimila modnu kampanju na Trgu sv. Marka u Veneciji tijekom održavanja Mostre.

  • +9
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Raskošnu haljinu bez naramenica Sharon je učinila posebno zavodljivom noseći ju uz crni grudnjak, dok je kratku frizuru, koja je postala njezinim zaštitnim znakom, oplemenila blještavim naušnicama brenda Chopard.

Na svom Instagram profilu, 63- godišnja zvijezda 'Sirovih strasti' nije krila počašćenost svojim prisustvom na gala večeri u Monte Carlu, a u nekoliko svojih objava spomenula je i odsutnu princezu Charlene te otkrila kako se i za ovo izdanje pobrinuo njezin dugogodišnji stilist i prijatelj, Paris Libby.

  • +4
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia