SNJEŽNA BAJKA

Za ovu je objavu Georgina Rodriguez dobila više od milijun i 800 tisuća lajkova; evo kamo se uputila s djecom

12.12.2021 u 10:00

Bionic
Reading

Lijepa Georgina Rodriguez, zaručnica proslavljenog Cristiana Ronalda, na svojem je Instagram profilu objavila predivne fotografije koje su otkrile gdje se trenutačno nalazi s djecom

Atraktivna crnka koja s Cristianom, kako je ranije objavljeno, čeka blizance, uputila se na daleki put, ni manje ni više nego na Sjeverni pol kako bi se djecom pronašla Djeda Božićnjaka.

Na društvenim se mrežama pohvalila predivnim fotografijama na kojima je sa djecom uživala u pravoj snježnoj idili.

Nije nedostajalo snježnih radosti, a obitelj Cristiana Ronalda odlično se zabavila na toj savršenoj destinaciji za zimske praznike.

Georgina i djeca su uživali u sanjkanju, grijanju uz vatru, šetnji, a hranili su i sobove.

Inače, krajem listopada Georgina i Cristiano su objavili kako će se njihova obitelj povećati za dva člana.

  • +5
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Presretni smo što možemo obznaniti javnosti da očekujemo blizance. Naša srca puna su ljubavi i jedva vas čekamo upoznati', poručio je putem društvenih mreža oduševljeni nogometaš.

Georgina je s Ronaldom u vezi već pet godina, a osim što imaju trogodišnju kćer, ljepotica je preuzela brigu o njegovoj djeci koju su mu rodile surogat majke - 11-godišnjem Cristianu Ronaldu Jr.-u i četverogodišnjim blizancima Evi i Mateu.

Inače, veliko je zanimanje izazvala Netflixova serija 'Soy Georgina' koja prati život slavne ljepotice koja je Ronaldu rodila najmlađu kćer Martinu Alanu.