seks simbol

Za njime žene uzdišu: Tom Hardy uvijek je u vrhunskoj formi

20.12.2017 u 13:14

Bionic
Reading

Najseksepilniji je muškarac na svijetu prema izboru britanskog časopisa Glamour uvijek je u zavidnoj kondiciji sa savršeno isklesanim mišićima što se moglo vidjeti u njegovim brojnim filmovima i serijama. Tom Hardy odlučio se napucati najviše što može zbog svoje nove uloge u filmu 'Venom' što dokazuju fotografije s ulica Atlante

Tom Hardy je odlučio pripremati se za ulogu Venoma na najbrutalniji mogući način – baš kao što je to radio i za ulogu u Batmanu i u Warrioru. Kao većina glumaca za stripovske uloge trenutno prolazi kroz poprilično intenzivne fizičke treninge kako bi što vjernije donio jedan od najsnažnijih negativaca što je Marvel ikada napravio. 40-godišnji glumac radi s nekoliko trenera koji ga pretvaraju u opaku zvijer, Spider-Manovog protivnika. 

U Atlanti je fotografiran u udobnoj odjeći - sivoj majici i ispranim trapericama koje su savršeno istaknule njegovo mišićavo tijelo. Sve je upotpunio sivo-bijelim tenisicama. Koliko se uživio u snimanje filmske scene i ulogu Venoma, bilo je vidljivo na fotografijama, no čim su se kamere ugasile, na lice mu se vratio osmijeh.

Hardy je svijet osvojio ulogom 'podivljalog Maxa' 2015. godine i otad je 'skupio' cijelu vojsku obožavateljica. 

  • +7
Tom Hardy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia