KAO U FILMU

Slavni glumac uhvatio lopova i pokazao mu da s njim nema šale

25.04.2017 u 18:03

Bionic
Reading

Nesretnik koji je u predgrađu Londona pokušao otuđiti moped sigurno će se još dugo gristi i s gorčinom prisjećati tog zločina. Naime poznati glumac Tom Hardy uhvatio ga je na djelu i nije ga pustio da prođe nekažnjeno

Očevidac Arun Pullen ispričao je magazinu The Sun o tom nesvakidašnjem prizoru. Pullen je zamijetio kako je kradljivac bježao kroz njegov stražnji vrt, a zatim se još više iznenadio kad je ugledao 39-godišnju zvijezdu filmova kao što su 'Pad crnog jastreba', 'Mad Max 4' ili urnebesna komedija 'Neka bolji pobijedi'. 

'Tom je hodao niz cestu i odjednom, poput pucnjave, odjurio u potjeru, a izgledao je zbilja bijesno', rekao je novinarima Pullen.

Glumac očito slab na nepravdu i ovakve zločine trčao je za počiniteljem, a kad ga je napokon uhvatio, nakon potjere kroz vrtove u Richmondu, dovukao ga je do autobusne stanice, polegao ga i sputao mu ruke kako ne bi pobjegao. Osim toga, iz džepa mladića izvadio je njegovu osobnu iskaznicu kako bi saznao njegove podatke prije nego što stigne policija.

#tomhardy #tomhardypics

A post shared by Tom Hardy (@_tomhardy_) on

Jedan od očevidaca tvrdi da je Tom nakon svega rekao: 'Ovo malo govno oštetilo je nekoga, ali sada je on dobio slomljenu nogu.' 

Ovaj snalažljivi glumac utjelovio je između ostalog zločinca Banea u filmu 'Vitez tame: Povratak', posljednjem filmu trilogije o Batmanu, a da je upravo suprotno - pravi superheroj - u stvarnom životu, pokazao je ovim događajem. Već ionako vrlo popularni Tom ovim je hrabrim potezom stekao još veće simpatije javnosti te su ga mnogi počeli hvaliti putem društvenih mreža.

Inače, počinitelj je imao pomagača koji se ukradenim vozilom zabio u Mercedes vrijedan 50.000 funti, a prema posljednjim informacijama, policija je uhvatila obojicu.