JOŠ VIŠE ZABAVE

Za nekoliko dana stiže streaming servis Disney+; pohvalili su se bogatom ponudom i izdvojili najzanimljivije naslove

07.06.2022 u 11:07

Bionic
Reading

Pretplatnici Disney + streaming servisa imat će pristup najpoznatijim naslovima iz Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i Stara. S više od 900 filmova, više od 600 serija i niz od 180 ekskluzivnih originala, Disney+ streaming platforma otkriva svoju ponudu koja će biti dostupna od 14. lipnja kad će biti lansirana i u Hrvatskoj

Od 14. lipnja, pretplatnici Disney + servisa će imati pristup Star Wars serijama: 'The Book of Boba Fett' i te obje sezone 'The Mandalorian'. Osim toga, na Disney+ platformi moći će gledati cijelu sagu o Skywalkeru, odnosno bit će dostupne sve epizoda Star Warsa ('Ratovi zvijezda'), od 1. do 9.

Ljubitelji superheroja imat će priliku uživati u preko 55 Marvelovih filmova Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings' ('Shang-Chi i legenda o deset prstenova'), 'Eternals' ('Vječnici'), 'Avengers: Endgame' ('Osvetnici: Završnica') i 'Captain Marvel' (Kapetanica Marvel') te preko 60 Marvelovih serija uključujući 'Moon Knight', 'Loki' i 'WandaVision'.

Only Murders in the Building Izvor: Društvene mreže / Autor: Hulu

Pretplatnici će također moći gledati preko 300 naslova odnosno filmova Disneya i Pixara, uključujući cijelu 'Toy Story' ('Priča o igračkama') franšizu, 'Soul' ('Duša'), Oscarom nagrađen 'Luca' ('Luka'), Oscarom nagrađen Walt Disneyev film 'Encanto' (Encanto: Naš čarobni svijet) o izvanrednoj obitelji Madrigal, te 'Cruella' s Emmom Stone u ulozi legendarne Cruelle de Vil.

Encanto Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Dokumentarni filmovi National Geographica, kao što su 'The Rescue' i 'Free Solo', redatelja i producenata nagrađenih Oscarom® E. Chai Vasarhelyija i Jimmyja China, prikazivat će se uz popularne serije National Geographica kao što su 'The World According To Jeff Goldblum' i 'Gordon Ramsay: Uncharted' ('Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje').

Od zabavnog sadržaja, pretplatnici će moći gledati naslove kao što su: originalna hit humoristična serija 'Only Murders in the Building', limitirana serija 'Pam and Tommy', 'The Kardashians', 'Queens', misteriozni triler 'Death on the Nile' u režiji Kennetha Branagha koji se pojavljuje i u glavnoj ulozi, 'The Simpsons' (Simpsoni) te posljednje sezone 'Grey’s anatomy' (Uvod u anatomiju), '9-1-1' (911) i 'Black-ish'.

Pam&Tommy Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Uz jedinstveni pristup Disneyevom trezoru, omiljeni klasici kao što su 'Cinderella' (Pepeljuga), 'Tangled' (Vrlo zapetljana priča), 'The Princess and the Frog' (Princeza i žabac) i 'The Little Mermaid' (Mala sirena) bit će dostupni za gledanje, kao i nedavne uspješnice poput 'Raya and the Last Dragon' (Raya i posljednji zmaj) i 'Mulan' (2020).

Također pretplatnici će na raspolaganju imati stotine Disney Channel serija, kratkih filmova i specijala, uključujući 'Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir' (“Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka) i 'Phineas and Ferb' (Phineas i Ferb').

Za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate iznosit će 7.99 eura, odnosno 79.90 eura za godišnju pretplatu. Korisnici će imati pristup visokokvalitetnom sadržaju sa do četiri istodobna streama, mogućnost gledanja odabranih naslova u 4K kvaliteti, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.