suočio se s negativnim reakcijama

Woody Allen planira najesen snimiti novi film, možda posljednji: 'Mnogo uzbuđenja je nestalo'

29.06.2022 u 11:20

Bionic
Reading

Redatelj Woody Allen, koji se suočio s negativnim reakcijama u Hollywoodu nakon što ga je posvojena kći optužila za seksualno zlostavljanje, rekao je u utorak da će ove jeseni snimiti novi film u Parizu i da bi mu to mogao biti posljednji

Allen (86) je u rijetkom intervjuu razgovarao s glumcem Alecom Baldwinom o svojoj karijeri i svojoj novoj knjizi 'Zero Gravity', zbirci humorističnih eseja.

'Mnogo uzbuđenja je nestalo', rekao je Allen o snimanju filmova.

'Kada sam nekoć snimio film, on bi išao u kinematografe diljem zemlje. Sada snimite film i dobijete nekoliko tjedana u kinu, možda šest tjedana ili četiri tjedna, a onda ide na streaming ili plaćanje po gledanju... meni to ne predstavlja užitak.' Allen nije iznio detalje o svom novom filmu, koji će mu biti pedeseti.

Oscarom nagrađen četiri puta, redatelj 'Annie Hall' i drugih komedija više puta je demantirao optužbe da je 1992. zlostavljao svoju posvojenu kćer Dylan Farrow.

Mnoge slavne osobe u Hollywoodu distancirale su se od Allena nakon što je pokret #MeToo postao globalan 2017. i skrenuo novu pozornost na seksualno nedolično ponašanje. HBO je ponovno razmotrio optužbe protiv Allena u seriji 'Allen protiv Farrow' iz 2021.

  • +3
Woody Allen Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER