baš se potrudio

William oduševio Kate Middleton znakovitim poklonom za 12. godišnjicu braka

05.05.2023 u 11:29

  • +3

William i Kate

Izvor: EPA / Autor: TAL COHEN

Bionic
Reading

Godišnjicu braka William i Kate ovaj su put odlučili obilježiti poklonima koji pokazuju kako im je doista stalo. William se poklonom prisjetio dana kada je ugledao Kate kako dolazi pred oltar, a Kate njihovih školskih dana kada su bili mladi i zaljubljeni

Već je 12 godina prošlo otkako je Kate Middleton službeno ušla u kraljevsku obitelj udajom za princa Williama. Taj dan čitav je svijet gledao i čitao o raskošnom vjenčanju u Londonu, a danas svoju ljubav slave u nešto intimnijem okruženju. Na zajedničkom Instagram profilu objavili su fotografiju kako bi obilježili svoj veliki dan, a William je poklonom supruzi za godišnjicu braka poručio da se jasno sjeća svih detalja tog velikog dana 29. travnja.

Iako ovaj bračni par više voli skromnije poklone, ove godine međusobno su se darivali vrlo promišljenim poklonima koji pokazuju ljubav.

Princ od Walesa odlučio je iznenaditi Kate posebnim predmetom iz obiteljskog nasljeđa. Kako bi obilježio 12. godinu bračnog života poklonio je supruzi prekrasan dijamantni prsten koji je nekoć pripadao princezi Diani, njegovoj pokojnoj majci.

I romantični princ nije stao na tome!

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jacob King / PA Images / Profimedia

William se prisjetio njihovog vjenčanog dana pa je dao izraditi repliku buketa cvijeća s kojim je prošetala do oltara, a izvor je otkrio za UsMagazine da su takvi mali detalji upravo zaslužni za održavanje njihovog braka jakim.

Princeza od Walesa također je željela pokloniti Williamu nešto posebno pa se tako odlučila za nešto unikatno.

'Kate je dobro iskoristila svoje umjetničke vještine i iznenadila Williama uokvirenim crtežom njih dvoje sa stare fotografije snimljene tijekom godina njihovog školovanja na Sveučilištu St. Andrews', otkrio je izvor te također dodao kako je William bio istinski oduševljen poklonom.

sasvim običan dan

Sve joj dobro stoji: Kate Middleton u sportskoj kombinaciji s potpisom Alexe Chung

Pogledaj galeriju