STAJLING ZA PUB

Stajling vrijedan ponavljanja: Crveni kaput Kate Middleton skrivao je dobro znanu haljinu

04.05.2023 u 20:07

Bionic
Reading

Samo dva dana uoči krunidbe kralja Charlesa III, princa William i Kate Middleton ne miruju. Danas su posjetili pub u londonskom Soho-u, gdje se princeza od Walesa pojavila u kombinaciji vrijednoj divljenja

Dobro raspoložena, u društvu supruga princa Williama, Kate Middleton stigla je ovoga puta vlakom i to linijom Elizabeth i uputila se prema londonskom Soho-u, gdje je za njih bilo organizirano druženje u Dog & Duck pubu.

I ovoga puta Kate se potrudila da bude zamijećena, a to je postigla upečatljivim kaputom s potpisom Eponine London, koji je već nosila. Kao i uvijek, Kate je mislila na sve do posljednjeg detalja, pa tako i da za ovo pojavljivanje posegne za britanskim brendovima i komadima odjeće koje ima u ormaru.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Princeza je uistinu privlačila poglede u ovom elegantnom kaputu, kojeg je nosila prošle godine tijekom posjeta Cardiffu, a koji se savršeno sljubio s ostatkom kombinacije u bijeloj boji. Tako je ispod njega bila svilena bijela haljina Savannah, koju je isto tako već nosila, a riječ je o modelu s poludugim rukavima i efektnim gumbima, koja dolazi s odvojivim remenom. Dvoredno kopčanje na gornjem dijelu pretvara se u jednoredno na suknji i seže do malo ispod koljena.

U toj se haljini pojavila na Wimbledoneu u srpnju 2019., potom u kolovozu 2022 te na komemoraciji u Grenfell Toweru u lipnju 2022. godine. Na to su se savršeno uklopile također već viđene bijele Jimmy Choo salonke kao i bijela Mulberry mala torbica model Amberley.

Ono što je zanimljivo je da je sve ove komade nosila u drugim prilikama, no iskombinirajući ih sjajno zajedno, stvorila je potpuno novi dojam i poslala još jednu poruku o održivosti.