VRATITE SE U DJETINJSTVO

Walt Disney na RTL televiziji

19.06.2012 u 11:52

Bionic
Reading

RTL Hrvatska potpisao je ekskluzivan ugovor s korporacijom Walt Disney, jednom od najvećih produkcijskih kuća, producentom nebrojenih velikih filmskih ostvarenja i najpopularnijih TV serija

RTL Hrvatska nedavno je s 'Disneyem' potpisao ekskluzivan ugovor za Hrvatsku, koji uključuje više od 70-ak, velikom većinom kinonaslova recentne i popularne ponude posljednjih godina, a među kojima su brojne TV premijere.

Već od ove jeseni, gledatelji će uživati uz najpopularnijeg pirata na svijetu, kapetana Jacka Sparowa čiji je lik maestralno oživio Johnny Deep, i to u svim nastavcima: - 'Prokletstvu crnog bisera' (The Curse of the Black Pearl), 'Mrtvačevoj škrinji' (Dead's Man Chest) i 'Na kraju svijeta' (At the World's End). Za sve one pak koji uživaju u pravoj akciji, RTL televizija će prikazati još jedan veliki filmski hit 'Nacionalno blago 2: Knjiga tajni' (National Treasure 2: Book of Secrets), drugom dijelu avanture Jerryja Bruckheimera, gdje se pojavljuju i velike holivudske face poput Jona Voighta, Harveya Keitela i Helen Mirren, kao i 'eksplozivni' triler 'Državni neprijatelj' (Enemy of the State) s Willom Smithom i Gene Hackmanom

Crtići poput 'U potrazi za Nemom' (Finding Nemo), Walli-e i 'Juhuu-hu' (Ratatouille) zasigurno će biti posebna poslastica za najmlađe članove obitelji. Uz Nema, najmlađi će definitivno uživati uz 'Priču o igračkama' prvom i drugom nastavku (Toy Story)!

Drugi dio 'Kronika iz Narnija: Kraljević Kaspijan' (The Cronicles of Narnia: Prince Caspian), Andrewa Adamsona, kojemu pripadaju redateljske zasluge za prva dva nastavka 'Shreka', oduševit će brojne obitelji koje će se naći pred malim ekranima. Obiteljska fantazija 'Priče za laku noć' (Bedtime Stories), u kojoj se priče prije spavanja Adama Sandlera nekom čarolijom obistine, zasigurno je još jedan popularan naslov namijenjen obiteljskoj zabavi. I tinejdžeri će naći nešto za sebe: 'High School Musical 3 – Maturanti' (High School Musical 3: Senior Year), te 'S tatom za vratom' (College Road Trip), u kojem je glavnu ulogu ponio Martin Lawrence, 'Hannah Montana' (Hannah Montana: Best of Both Worlds) s tinejdžerskom zvijezdom Miley Cyrus te mnogi drugi tinejdžerski hitovi.

Još jedna TV premijera i uspješan kinohit su 'Divljaci na kotačima' (Wild Hogs) s Timom Allenom, Johnom Travoltom i Williamom H. Macyjem, kao bajkerima iz predgrađa u potrazi za pustolovinom. Premijerno ćemo gledati i komediju 'Underdog' (Underdog), o psu koji doživi nesreću u laboratoriju te dobije supermoći. Glas je psiću posudio Jason Lee, a društvo mu pravi i James Belushi.

Brojne TV premijere nastavit će se hororom 'Iskonsko zlo' (Primeval), s Dominicom Purcellom iz 'Zakona braće', te fantastičnim trilerom 'Izigrati smrt' (The Invisible), u kojem je Justin Chawtin ('Rat svjetova') uhvaćen između svijeta živih i mrtvih.

Uz navedene, bit će prikazani mnogi drugi premijerni filmski hitovi. A svi obožavatelji serija 'Uvod u anatomiju' i 'Kućanice' mogu se opustiti jer će se popularni likovi vratiti na male ekrane ove jeseni u premijernim sezonama.