ŠESTO IZDANJE

VuBass festival u subotu u Vukovaru

09.06.2017 u 12:38

Bionic
Reading

VuBass OpenAir Festival spreman je po šesti put pokazati zašto je najglasniji drum and bass festival u Slavoniji, i to doslovno, jer će u subotu, 10. lipnja ugostiti moćni Modulith Soundsystem koji dolazi iz Austrije. Soundsystem dovodi Basstrace Clan ekipa iz Beča, koja će također pokazati svoje vještine za pultom

Festival počinje u petak, 9. lipnja u samom centru Vukovara, točnije u Radničkom domu gdje će uz popratni glazbeni program biti predstavljena nova audio i video tehnologija.

Dan kasnije VuBass seli na otvoreno, u park šumu Adica, gdje će publika od podnevnih pa sve do ranih jutarnjih sati moći uživati u najboljoj selekciji drum and bass glazbe.

Podrška lokalnih i domaćih snaga i ove godine je jaka, pa će se tako za DJ pultom izmjenjivati; Bass Experience - Richo meets Kalou (Zagreb), Brat Leeks (Zagreb), Dots (Karlovac), Kodin (Zagreb), Kula (Vukovar), Max (Osijek), Mefa (Valpovo), Nobru (Belišće), Oliver (Osijek), Safety Breaks (Osijek), Tekitoka (Zagreb), Sapleo i Inka (Zagreb).

Upad je besplatan.