zapalile instagram

Vrući zagrljaji Fani Stipković i zgodne prijateljice koji golicaju maštu

28.09.2017 u 10:41

Bionic
Reading

Naša atraktivna novinarka Fani Stipković, koja posljednjih nekoliko godina zbog posla boravi u Madridu, ondje je upoznala blisku prijateljicu Lauru, s kojom rado dijeli sve bitne životne momente. Uvijek rado viđena u oskudnim izdanjima, Fani je mnogobrojne obožavatelje podsjetila kako izgleda u bikiniju, a vrućim zagrljajem s lijepom prijateljicom dodatno zagolicala maštu

Temperature na društvenim mrežama podigle su se nakon objave golišave fotografije Fani Stipković u zagrljaju s prijateljicom Laurom. 

'Danas sam posebno zahvalna, ne samo zato što je Bog doveo ovu prekrasnu dušu na svijet, već zato što je meni osvijetlio put da te nađem. Hvala ti što sa mnom dijeliš svoje predivno svjetlo i čistoću. Volim te neizmjerno. Sretan rođendan, Laura Perezi', napisala je ispod objave naša atraktivna novinarka. 

Na fotografiji se privila uz blisku prijateljicu te obje djevojke spremno poziraju u oskudnim bikinijima.

Dok je Fani za tu prigodu odabrala kupaći kostim boje kože, zgodna brineta opredijelila se za crni model.

Zanosnu Fani, inače rođenu u Veloj Luci na otoku Korčuli, tijekom cijele godine možemo pratiti kako naporno i predano trenira, pa ne čudi da se mnogobrojni fanovi oduševe kada se u ljetnim mjesecima razodjene i pokaže rezultate svog truda.

  • +14
Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec