UŽIVA NA MORU

Njegove objave nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Vlaho Arbulić pokazao isklesano tijelo, ali i otkrio tetovaže

22.10.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Nakon što je na svom Instagramu profilu pokazao dijelove stana kojeg dijeli sa životnom partnericom Tatjanom Dragović i njihovom kćerkicom Luce, Vlaho Arbulić sada se pohvalio savršeno 'isklesanim' trbušnjacima

Na Instagramu ga prati više od 27 tisuća obožavatelja, a ovaj model i pjevač trudi se opravdati njihova očekivanja. Objave Vlahe Arbulića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, bilo da pokazuje kako su on i njegova životna partnerica Tatjana Dragović uredili stan, bilo da objavljuje svoje selfije.

Nakon što je proteklih dana pokazao kako izgleda njihov dnevni boravak, u stanu u strogom centru Zagreba, a potom i spavaća soba, Vlaho Arbulić otputovao je malo južnije.

Trenutno uživa u svojim Konavlima, gdje je još uvijek dovoljno toplo da osvježenje potraži u moru. Na Instagram Storyju Vlaho je objavio svoje selfije u kupaćim gaćicama, na kojima je pokazao kako se višegodišnji trud redovitog vježbanja itekako isplatio.

OMILJENA ŠETNJA

Nema tko nije bio na zagrebačkoj špici: Poznata lica okupirala središte grada

Pogledaj galeriju

Savršeno isklesani trbušnjaci, koji su ukrašeni brojnim tetovažama, kao i ostatak tijela, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa vjerujemo da bi za iste, da ih je stavio kao objavu na Instagramu, dobio pregršt komplimenata.

Inače, Arbulić je odavno otkrio kako u rodnom kraju gradi kuću jer se jednog dana kada bude u mirovini želi vratiti u rodni kraj