VRIJEME LETI

Trenuci samo za njih: Nives Ivanišević ne prestaje se hvaliti malenim Oliverom

03.08.2020 u 14:00

Bionic
Reading

U rujnu 2018. radijska voditeljica Nives Čanović rodila je svoje prvo dijete te suprugu Goranu Ivaniševiću podarila sina Olivera. Maleni nasljednik, kojeg slavni roditelji vješto kriju od medija, izrastao je stasitog dvogodišnjaka te nosi frizuru kakvu je nekoć obožavao njegov otac

Od bebe s rijetkom svijetlom kosicom, sin Gorana i Nives Ivanišević postao je dječak s gustom tamnom kosom, a najnovija fotografija malenog Olivera sve je ugodno iznenadila.

Mama Nives svog je mališana koji je itekako narastao u posljednjih nekoliko mjeseci, imala potrebu pokazati svijetu i obožavateljima na Instagramu.

Kao i inače, brižna mama emotikom plavog srca prekrila je lice svog jedinca, no s fotografije je jasno vidljivo koliko je Oliver izrastao.

Radijska voditeljica nedavno je prošla kroz težak životni period kada je izgubila majku, no izgleda da vedra Nives utjehu pronalazi u svojim najmilijima, a posebno preslatkom sinu kojeg dijeli s nekadašnjim tenisačem.

Obitelj Ivanišević trenutno je na godišnjem odmoru, a fotografija poznate mame i sina nastala je tijekom vožnje gliserom po Južnom Jadranu koji ovaj slavan par redovito bira za ljetnu destinaciju.

Nives je jednom prilikom otkrila kako je njezin sin zapravo jako dobro dijete te da joj ne zadaje velike probleme u majčinskoj ulozi.

'Moram se pohvaliti i držati sama sebi fige da se neće sada pokvariti jer on je zen-beba. To su svi rekli, od deset sati leta, sedam i pol je spavao. Dobar je. Nemojte me mrziti, mame, ali fakat je dobar’, nedavno je rekla u emisiji InMagazin.