sjećate li ga se?

Vratio se Ilan Kabiljo i priznao: 'Život me odveo u neke druge, građevinske sfere'

01.04.2022 u 09:27

Bionic
Reading

Prošlog tjedna je čuveni Alfi Kabiljo pred rasprodanim kazalištem Komedija obilježio 60. godina umjetničkog rada, 85. godinu života te 50. obljetnicu svog najpoznatijeg mjuzikla 'Jalta, Jalta'. Veliki događaj nije propustio ni njegov sin Ilan, zvijezda devedesetih koja je za tu prigodu stigao iz Austrije

Ilan Kabiljo je bio jedan od najpopularnijih izvođača devedesetih, a njegovi hitovi 'Kad nema ljubavi' i 'Prekasno za nas' i danas spadaju u najbolje i rado slušane pjesme toga vremena.

Pisao je pjesme i za druge izvođače, bio vrlo tražen skladatelj, aranžer, producent no unatoč dobrim poslovnim ponudama i prilikama, povukao se iz javnosti te živi u Beču sa suprugom Anom. Ilan Kabiljo pred kamerama je zapjevao svoj najveći hit i priznao da mu nedostaje glazba. 'Naravno jer je to moj svijet uvijek bio, ali život me odveo u neke druge građevinske sfere kao što se to kod mnogih dešava da je život nepredvidljiv', rekao je Ilan za In Magazin Nove TV.

Povremeno posjećuje Zagreb, a prilikom zadnjeg boravka u svom rodnom gradu, susreo se s Ninom Badrić s kojom je radio na njezinom drugom studijskom albumu pod nazivom 'Personality'. Nina je tada objavila zajedičku fotografiju s njihovog susreta.

Izvor: Društvene mreže