ozbiljna veza

Pali prvi poljupci u javnosti: Slavni glumac i mlađahna kolegica više se ne skrivaju

12.01.2018 u 19:11

Bionic
Reading

Nakon nesvakidašnjeg govora na dodjeli Zlatnih globusa, škotski glumac Ewan McGregor na sinoćnjoj dodjeli nagrada Critic's Choice ponovno je mnoge iznenadio. Pred svima je bez imalo osvrtanja poljubio novu djevojku zbog koje je ostavio suprugu i četvero djece

Početkom studenog procurila je u javnost ljubavna afera glumca Ewana McGregora s mlađahnom kolegicom Mary Elizabeth Winstead zbog koje je ostavio dugogodišnju suprugu s kojom ima četvero djece.

Nekoliko tjedana nakon toga Ewan je s novom ljubavi uselio u novi dom, a sada je uslijedilo i njihovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti i to na svečanoj dodjeli filmskih nagrada.

Prije nekoliko dana na dodjeli Zlatnih globusa sve je iznenadio kada je u govoru nakon osvojene nagrade istovremeno spomenuo i bivšu suprugu ali i novu djevojku, a sada je pred cijelim svijetom pokazao koliko je njegova nova veza ozbiljna bez obzira na okolnosti.

  • +4
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na sinoć održanoj dodjeli Critic's Choice nagrada Ewan je ponovno pokazao kako je zasluženo nagrađen za svoju predanost poslu, a u trenutku objave pobjednika instinktivno je poljubio Mary što su snimili i fotografirali okupljeni novinari. Ostatak društva za okruglim stolom oduševljeno je gledao u zaljubljeni par.

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Autor: Youtube

'Iskoristio bih ovaj trenutak kako bih zahvalio Eve, koja je bila uz mene 22 godine, kao i četvero naše djece', poručio je McGregor bivšoj supruzi Eve Mavrakis, no izgleda kako će u buduće sve svoje uspjehe zahvaljivati novoj odabranici.

  • +13
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia