LIJEPE SPLIĆANKE

Voditeljica Marijana Batinić pohvalila se svojom mlađom sestrom Karlom koja joj neodoljivo nalikuje

16.11.2020 u 09:21

Bionic
Reading

RTL-ovka Marijana Batinić nakon brata Darka pohvalila se i svojom mlađom sestrom Karlom koja je prava ljepotica. Mlada Splićanka stigla je u Zagreb posjetiti svoje nećakinje i uskočila u ulogu 'teta servisa'

Da se obitelj Batinić ima čime pohvaliti, osim javnosti već dobro poznate voditeljice Marijane, bilo je svima jasno prije nekoliko mjeseci kada je RTL-ovka pokazala svog zgodnog brata Darka.

Osim njega, Marijana ima i mlađu sestru Karlu, koju je sada pokazala svojim pratiteljima na Instagramu. 22-godišnja Karla stigla je ovih dana iz rodnog Splita u metropolu u pomoć svojoj starijoj seki.

Karla je odmah uskočila u svoju najdražu ulogu tete i pobrinula se da njezine nećakinje Ena i Roza uživaju u narednom periodu u njezinom društvu. Nedjelja je pak bila rezervirana za šetnju gradom. Sestre Batinić u društvu petogodišnje Ene uputile su se na Britanski trg.

Poput starije Marijane i Karla se voli lijepo odjenuti, pa je za hladno nedjeljno jutro odabrala topli kaputić od brušene kože s izuzetno mekom postavom. Uz njega je kombinirala trenutno najpopularniji model hlača i robusne čizme za kakvima su poludjele sve trendseterice.

Zgodna Karla za razliku od poznate seke nosi mnogo svjetliju nijansu kose, skoro plavu, koja joj super stoji.

Marijana Batinić ranije je govorila o svom mlađem bratu i sestri i rekla da se uvijek osjećala odgovorno za njih. 'Prečesto sam znala preuzeti ulogu mame, što im baš i nije bilo drago. Znala sam biti preoštra prema njima. Sada su oboje stabilni odrasli ljudi i sve polako sjeda na svoje mjesto. Ponosna sam i na brata i na sestru', izjavila je ranije voditeljica za 24sata.