EMOTIVNI SUSRET

Marijana Batinić pokazala u čijem je društvu provela vikend i kako vraća formu nakon poroda

09.11.2020 u 14:57

Bionic
Reading

Sunčane dane voditeljica je iskoristila za boravak na zraku. Nije skrivala sreću što je mogla uživati sa svojim najbliskijim prijateljima Lukom Nižetićem i njegovom sestrom Petrom Mastelić s kojom je nerazdvojna još od srednje škole, a koja trenutno boravi u Hrvatskoj

Marijana Batinić s fanovima na Instagramu podijelila je svoju radost zbog druženja sa svojim najboljim društvom. Fotografiju na kojoj pozira s Lukom Nižetićem i Petrom Mastelić te svojom kćeri Enom opisala je kratko: 'Familija na okupu'. U Instagram storyju je pak pokazala i da su s njima uživali i Petrin suprug i sin Jozo, Marijanin suprug te bračni par Rađa.

RTL-ova voditeljica koja je u rujnu rodila drugo dijete, da bi se što prije vratila u formu, ali i vratila energiju, odlučila je trenirati s Edinom Mehmedovićem, trenerom iz emisije 'Život na vagi'.

'Želim vratiti energiju, prije svega. Neispavana sam, nemam snage, kondicije i najvažnije mi je vratiti se u formu, osjećati se opet dobro u svojoj koži. Oslabio mi je i imunitet pa ga planiram ojačati vježbanjem i, naravno, zdravom, izbalansiranom prehranom, koju mi je sastavila nutricionistica iz 'Života na vagi' Martina Linarić, a koju ću rado podijeliti s mamama. Planiram, dakle, osnažiti organizam, što je jako važno nakon porođaja, pogotovo u ovo vrijeme. Ako usput ode i koji zaostali kilogram, vratit ću se i u svoj konfekcijski broj, što je samo dodatni plus', poručila je Marijana.